Villanın bahçıvanı olan 40 yaşındaki Ali V.'nin boşanma aşamasındaki eşini mesajla rahatsız eden arkadaşı Mustafa Ş.'yi (52) birlikte kaldıkları villada bıçaklayarak öldürdüğü, 7 gün cesetle birlikte kaldığı, olayı örtbas etmek için de benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı. Katil zanlısı da kundaklama sırasında ağır yaralanmış, o anlar da çevredeki bir villanın güvenlik kamerasına yansımıştı. 

Bursa’da İnkaya Mahallesi'nde 29 Mart günü çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştü ve yapılan kontrollerde bir kişinin cansız bedeni bulunmuştu… Bursa emniyeti olayla ilgili sır perdesini araladı.

Mersin'de dehşet: Karısını, kaynanasını ve kayınbabasını öldürdü Mersin'de dehşet: Karısını, kaynanasını ve kayınbabasını öldürdü

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri titizlikle yaptıkları çalışmada, olayda alevler nedeniyle yaralanan şüphelinin, yangın süsü verdiği villada eşini rahatsız eden arkadaşını 8 yerinden bıçaklayarak öldürdüğünü belirledi.

Cesetle aynı evde 7 gün yaşadı

Zanlının öldürdüğü arkadaşının cesediyle de 7 gün boyunca aynı evde yaşadığı ve cesedi ortadan kaldırmak için böyle bir plan yaptığı ortaya çıktı.  

Merkez Osmangazi ilçesi İnkaya Mahallesi İlim Sokak'ta 3 katlı villanın zemin katında bir kişinin yaralandığı, yangın söndürüldükten sonra bir kişinin cesedinin bulunduğu olay açıklığa kavuştu.

Yanan villanın bodrum katında bahçıvan Ali V. ile Ürünlü Barınma Evi'nde tanışıp arkadaş olan Mustafa Ş.'nin yanmış cesedi bulunmuştu. Katil zanlısı Ali V.'nin kendisinin de yaralandığı anlar çevredeki bir villanın güvenlik kamerasına yansımıştı. 

Olayda kendisi de yaralanan Ali V. 112 ambulansıyla kaldırıldığı Şehir Hastanesi yanık ünitesinde yoğun tedaviye alındı.

Ekipler harekete geçti

Polis ve itfaiye ekipleri yaptıkları çalışmada villada Mustafa Ş.'ye (52) ait olan yanmış bir ceset buldu. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın ardından harekete geçti. Bölgedeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye alan Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayı kısa sürede aydınlattı.

Cinayetin sebebi dehşete düşürdü

Aydınlatılan olayda, cinayetin sebebi dehşete düşürdü

Ali V.'nin arkadaşı Mustafa Ş.'yi boşanma aşamasındaki eşiyle mesajlaştığı ve rahatsız ettiği nedeniyle bıçaklayarak öldürdüğü belirlendi.

Ali V. 7 gün boyunca arkadaşı Mustafa Ş.’nin cesediyle birlikte yaşadığı ortaya çıkarken Ali V., villada yangın süsü vererek cesedi ortadan kaldırmak istedi. Yangın çıkartmak isterken Ali V.’nin kendisi de ağır yaralandı.

Bursa Şehir Hastanesi'nde tedavisi devam eden Ali V. yanık ünitesindeki yoğun tedavinin 3.gününde cinayeti itiraf etti. Olayda kullandığı suç aleti bıçak da evinde bulundu. 

Cezaevine sevk edilecek

Hakkında tutuklama kararı verilen Ali V. tedavisinin ardından cezaevine sevk edilecek. 

Kaynak: İHA