Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2.Ligi'nde mücadele ediyor ve deplasman maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelede Turgutlu Belediyespor, rakibini 22-25, 17-25, 21-25 set sonuçlarıyla 3-0 mağlup etti. Bu galibiyetle Turgutlu temsilcisi, aynı zamanda 2023 yılını galibiyetle noktaladı.

2024 yılının ilk karşılaşmasını 7 Ocak Pazar günü oynayacak olan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, ligin iddialı takımlarından Karşıyaka Medicalpoint ile karşılaşacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'nda gerçekleşecek mücadele saat 14.00'te başlayacak.

TFF gelecek sezondaki transfer takvimini açıkladı TFF gelecek sezondaki transfer takvimini açıkladı

Takımın Başantrenörü Erdal Kurç, “Çok mutluyuz. Rakibimize hiç sayı vermeden 3-0 gibi net bir skorla maçı aldık. Hem haftayı hem de yılı galibiyetle kapattık. Yeni yılda da maçlarımızı kazanarak galibiyet sayımızı yükseltmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ise, “Kadın voleybol takımımızı gönülden kutluyorum. Güzel bir maç oynandı ve 3-0’lık skorla rakibimizi yendik. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi sahada gösterdikleri emek ve mücadeleden dolayı kutlarım” dedi.

Kaynak: Mahmut ASLAN