AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde görev alan sandık başkanları, sandık görevlileri, müşahitler ve mahalle başkanları için teşekkür yemeği düzenledi.

Tarihi Kurşunlu Han'da düzenlenen yemekte AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Milletvekilleri Mücahit Arınç ve Tamer Akkal, AK Parti İl Başkanvekili Cüneyt Kamal, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, Gençlik Kolları Başkanı Samed Zenginoğlu ve partililer hazır bulundu.

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Programda partililere ilk olarak hitap eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu Afyon'da kaza yapan AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ile oğluna acil şifalar dileyerek şöyle devam etti; "14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta iki seçim gerçekleştirdik. 14 Mayıs'ta Cumhur İttigakı olarak parlamentoda çoğunluğu elde ettik. 28 Mayıs'ta da Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanımız olarak ilan ettik. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz Şehzadeler İlçe Teşkilatı olarak sadece ana kademelerden ibaret değiliz. Biz sandık başkanları, sandık görevlileri, müşahitler ve mahalle başkanlarımız ile büyük bir aileyiz."

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra partililere hitap eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 21 yılın ardından kendilerine yine büyük bir zafer lütfeden Allaha hamd ettiklerini dile getirerek "Bizlere güvenen, milletvekillerimizi, cumhurbaşkanımızı yeniden tercih eden aziz milletimize sonsuz teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Seçim döneminde gece gündüz koşturan tüm teşkilat mensuplarına, AK Parti gönüldaşlarına katkıları için teşekkür eden Başkan Çelik "Bir de özel bir teşekkür etmek istiyorum. Şehzadeler Kadın Kollarımız ben görevde olduğum süre boyunca sanki her gün seçim varmış gibi çalışıyorlar. Bunun şahidiyim. Bu seçim döneminde de gece gündüz dur durak bilmeden çalıştılar. Tülay Başkanımız ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

"BİZ SEÇİMLER İÇİN DEĞİL, GELECEK NESİLLER İÇİN ÇALIŞIRIZ"

Kendisinin de teşkilatlar ve adaylar ile birlikte dur durak bilmeden çalıştığını anımsatan Başkan Çelik il teşkilatının görevlendirmesi ile zaman zaman başkan ilçelere de giderek, oradaki çalışmalara katkı sunmaya çalıştığını ifade ederek şöyle devam etti; "Pazar gecesi kutlamaları birlikte yaptık ve biz pazartesi tekrar Şehzadeler ilçemizin çarşısında, sokak ve mahallelerinde olmaya devam ettik ve teşekkür ziyaretleri yapıyoruz. İlçe başkanımızla birlikte seçimden önce destek istediğimiz esnaflarımıza, kaldırımda yürüyen vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, Cumhurbaşkanımızın selamını iletiyoruz. Bizim farkımız budur. Biz seçimler için değil, ülkemizin aydınlık yarınları, gelecek nesiller için çalışırız."

Gelecek yerel seçimlerde aday olmayı düşünmediğini değişik platformlarda dile getirdiğini anımsatan Başkan Çelik şöyle dedi; "Belki birçoğunuz bir daha aday olmayı düşünmediğimi biliyorsunuz. Ama seçim döneminde ve seçimden sonraki günlerde adeta bir aday gibi çalışmamızı gören bazıları "Ömer Başkan yeniden aday olmayı mı düşünüyor ki bu kadar çok çalışıyor" demiş. Biz siyasete makamlara, mevkilere, koltuklara gelmek için girmedik. Ben bu şehrin sokaklarında koştururken, direklerine afiş yapıştırırken, sabahlara kadar bayrak asarken bırakın iktidarı, iktidarın koltuk ve makamlarını, birçok riskleri göze alarak çalışmış bir kardeşinizim. Biz bu meseleyi necip milletimize hizmet davası olarak görüyoruz. Dolayısıyla da her seçimde, çalışmamız gereken her noktada Rabbime hamdolsun ki bu kutlu davada görev aldık, çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin en ufak tereddüdü olmasın. Seçim gününe kadar başta belediye başkanlığı görevimi en iyi şekilde gerine getirip, emanete sahip çıkmak için çalışacağım. Seçim kampanyasında da AK Partimizin adayı hangi kardeşimiz olursa onunla çaba ve gayret sarf edeceğim.Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 47 yıllık ömrüm, 30 yıllık siyasi geçmişim size gösterebileceğim bir teminatımdır. Önemli olan koltukta olmak değildir. Önemli olan aday olmak değildir. Önemli olan davasına sadık adam olabilmektir. Rabbim bizi o adamlardan eylesin. 9 yıldır bu şehre hizmet etmek için sizlerle birlikte çalışıyoruz. Hakkınızı helal ediniz. Banim de hakkım varsa helal hoş olsun. Bu kutlu yolda, bu davanın bir üyesi, AK Parti'nin bir neferi olarak Allah ömür verdiği sürece yürüyeceğimden kimsenin endişesi olmasın"

Başkan Çelik'in ardından AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Milletvekilleri Mücahit Arınç ve Tamer Akkal da birer konuşma yaparak, partililere seçimlerde gösterdikleri üstün gayret için teşekkür ederek, yerel seçimleri hedef gösterdi. Özkan ÇELİK

Editör: Nuray Bozkurt