Manisa’nın Salihli ilçesinde faaliyet gösteren Salihli Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu tamamlandı. Yoğun katılımla gerçekleşen kongrede üyeler sandık başına gitti. Mevcut başkan ile yarışan Ahmet Tekin, aldığı oylarla oda başkanlığı görevine seçildi. Seçim sonuçları, salondaki esnaf tarafından alkışlarla karşılandı.

Genel Kurul Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda Yapıldı

478 üyesi bulunan Salihli Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası’nın genel kurulu, Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede divan başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter yaptı.

402 Oyun 276’sını Alan Ahmet Tekin Kazandı

Başkanlık yarışında mevcut başkan Ali Balkan ile Ahmet Tekin karşı karşıya geldi. Kullanılan 402 oyun 276’sını alan Ahmet Tekin, Salihli Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası’nın yeni başkanı oldu. Seçimde 2 oy geçersiz sayılırken, Ali Balkan 124 oy aldı.

A W627575 05

“Odamızı Birlik ve Beraberlik İçinde Yöneteceğiz”

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan yeni başkan Ahmet Tekin, üyelerin desteğine teşekkür ederek şunları söyledi: “Ekip olarak gece gündüz demeden çok çalıştık. Üyelerimizin desteği ile bu göreve seçildik. Odamızı birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceğiz. Tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.”

Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Belli Oldu

Ahmet Tekin başkanlığındaki Salihli Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Sefa Ergün, Mahmut Azak, Emrah Keskin, Fırat Boz, Hüseyincan Atabey ve Adem Aydoğan.

Denetim kurulu ise Nebahat Dağlı, Umut Kesici ve Emre Can İşlek’ten oluştu.

Kaynak: İHA