Olay, 21 Kasım günü saat 15.00 sıralarında Sarıçam ilçesine bağlı Cerenli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 16 Ocak 2018’de emekli uzman çavuş bacanağı Nuri Ö.'yü (49) tabancayla öldürüp tutuklanan İsmail B. (38), 1 yıl önce tutuksuz yargılanmak üzere denetimli serbestlik çerçevesinde tahliye edildi. İsmail, babası Rıfat (62), üvey annesi Hürü B. (52) ile sık sık tartışmaya başladı. Yaşanan tartışmalar sonucunda İsmail, üvey annesi Hürü ve babası Rıfat’a husumet besledi.

Babasının otomobilini görünce tabanca ve tüfekle kurşun yağmuruna tuttu

Baba Rıfat, karısı Hürü B. ile otomobille eve geldiği sırada, oğlu İsmail B.’ın silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda İsmail B., av tüfeği ve tabancayla babasının otomobilini kurşun yağmuruna tuttu. Şüpheli B., silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyan mahalleli durumu jandarma ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hürü ve Rıfat B.’ı Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Hürü B. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hürü B.’ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Baba Rıfat B.’ın ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Pusudan önce sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

İsmail B.'ın, babası ve üvey annesine kanlı pusu kurmadan önce sosyal medyada, “İhanetin bedeli, ölümdür. Kalem kırılırsa geri yapıştırırsın” şeklinde video paylaşımı yaptığı görüldü.

Jandarma ekipleri şüpheliyi yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceğiz! Yurdun batısı… Yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceğiz! Yurdun batısı…

Kaynak: İHA