İngiliz Kraliyet Ailesi'nin "büyük bir açıklama" yapacağı iddiası sonrası, Prenses Kate Middleton'ın durumu merak konusu oldu. Middleton'ın ölümüne dair iddialar, İngiltere'de geniş yankı uyandırdı.  Öte yandan 17 Ocak'ta karın ameliyatı olan Middleton, geçtiğimiz günlerde üç çocuğuyla fotoğraf paylaşmış, fotoğrafın montajlı olduğu anlaşılınca ise özür dilemişti. İşte İngiltere Kraliyet Ailesi ile ilgili skandal iddialar…

Prenses Kate Middleton Öldü Mü?

Bir süredir ortalıkta görünmeyen Prenses Kate Middleton'ın öldüğü iddia ediliyor. İngiliz Kraliyet Ailesi'nden "büyük bir açıklama" beklenirken açıklamanın ne olacağı merak konusu oldu.

İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middleton, birçok uluslararası haber ajansının "üzerinde oynandığı" için yayımdan kaldırdığı fotoğraftaki oynama işlemlerini kendisinin yaptığını belirterek geçtiğimiz günlerde özür dilemişti.

17 Ocak'ta karın bölgesinden ameliyat olduğu söylenen Middleton bir süredir ortalıkta görünmüyordu. İngiliz Kraliyet ailesi tarafından "önemli bir açıklama" yapılacağı iddia edilirken Prenses Kate Middleton'ın öldüğü iddia edildi.

Prenses Kate ve Prens William Boşandı Mı?

Ocak ayında karın ameliyatı geçiren ve sonrasında halkın karşısına çıkmayan Prenses Kate hakkında birçok spekülasyon ortaya atıldı. Bu spekülasyonlar arasında, Prens William ve Prenses Kate'in boşandığına dair iddialar da yer alıyordu. Ayrıca, sağlık durumunun açıklanandan daha kötü olduğuna dair söylentiler de sosyal medyada yayılmıştı.

Bu iddiaların ardından Kensington Sarayı, Anneler Günü için Prenses Kate ve üç çocuğunun yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. Ancak, bu paylaşımdan sonra birçok sosyal medya kullanıcısı, özellikle çocukların kıyafetlerindeki detaylara işaret ederek fotoğrafın üzerinde oynandığını iddia etti

Hacı adaylarına uyarı… Yaptırmazsanız gidemeyeceksiniz! Hacı adaylarına uyarı… Yaptırmazsanız gidemeyeceksiniz!

Prenses Kate’in Fotoğrafı Montaj Çıktı!

Tahtın 3 numaralı varisi Prenses Charlotte'un kıyafetinin kolu, 4 numaralı varis Prens Louis'in kıyafetinin omuzu, arka plandaki duvarda yer alan çizgilerin kesintiye uğraması ve birçok detay fotoğrafın üzerinde oynandığı iddialarına kanıt olarak sunulmuştu. Kensington Sarayı, sabah saatlerinde yapılan paylaşıma ilişkin bir açıklama yapmazken fotoğrafı aboneleriyle paylaşan uluslararası haber ajansları yerel saatle 22.00'den sonra editöryal gerekçelerle fotoğrafı geri çektiklerini duyurmaya başlamıştı.

Montajlı fotoğraf

Montajlı Fotoğraf İçin Özür Dilemişti

Galler Prensesi, Kensington Sarayı'nın X hesabından yaptığı açıklamada, fotoğraf düzenleme uygulamalarıyla ilgilendiğini belirtmişti. Prenses Kate, "Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de deneysel fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın sebep olduğu karışıklık için özür dilerim. Umarım herkes çok mutlu bir anneler günü geçirmiştir." ifadelerini kullanmıştı.

Prenses Kate ve Prens William Ne Zaman Evlendi?

Prens William ile Kenya'da 20 Ekim 2010'da nişanlanan Middleton, nişanlarını 16 Kasım 2010'da kamuoyuna duyurdu. Çiftin düğünü 29 Nisan 2011'de Westminster Abbey'de gerçekleşti. Çiftin ilk çocuğu, Prens George, 22 Temmuz 2013'te doğdu. İkinci çocukları, Prenses Charlotte ise 2 Mayıs 2015'te dünyaya geldi.

Kaynak: Haber Merkezi