Eski Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Tutuklandıktan sonra görevden uzaklaştırılan Yalım’ın, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak ifade verdiği belirtildi. Gazeteci Barış Yarkadaş, Yalım’ın güvenlik gerekçesiyle Silivri Cezaevi’nden Çorlu Cezaevi’ne sevk edildiğini iddia etti.
Özkan Yalım İçin Cezaevi Nakli İddiası
Tutuklanan ve daha sonra görevden uzaklaştırılan eski Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın etkin pişmanlık kapsamında ifade verdiği belirtildi. Gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 ekranlarında yaptığı açıklamada, Yalım’ın Silivri Cezaevi’nden Çorlu Cezaevi’ne nakledildiğini öne sürdü.
“Silivri Cezaevi’nde Kalması Zorlaştı” İddiası
Barış Yarkadaş açıklamasında, “Bugün akşam saatlerinde Özkan Yalım, Silivri Cezaevi’nden Çorlu Cezaevi’ne nakledildi. İtiraflardan sonra Silivri Cezaevi’nde kalması çok zorlaştı” ifadelerini kullandı. Görüşe çıkması, avukatlarının gelmesi gitmesi sıkıntı olabilir diye muhtemelen Çorlu Cezaevi’ne naklettiler” dedi.
“Adli Kaynaklardan Doğrulattım” Açıklaması
Nakil bilgisini doğrulatmak amacıyla Yalım’ın avukatlarına ulaşmaya çalıştığını belirten Yarkadaş, “Adli kaynaklardan bilgiyi doğrulattım. Çorlu Cezaevi’ne gönderildiğini öğrenmiş olduk” açıklamasında bulundu.





