Migros Market, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ‘1 alana 1 bedava’ şeklinde yeni bir indirim kampanyası başlattı. Bu kapsamda 19 Mart 2024 tarihinden itibaren Bisküvi, Kek, Gofret ve Çikolata Kaplamalı Bisküvi gibi ürünlerden aldığınız takdirde 1 tanesi de bedavaya geliyor.

Vatandaşların ve bakkalların market stoklarını tükettiği kampanya ne zaman bitiyor? İşte 2024 Mart ayı Migros kampanya günleri ve indirimli ürünler…

MİGROS 1 ALANA 1 BEDAVA NE ZAMAN BİTİYOR?

Migros marketin Ramazan ayına özel yaptığı ‘1 alana 1 bedava’ kampanyası 21 Mart Perşembe (Bugün) günü son buluyor.  1 alana 1 bedava kampanyasının yanı sıra 2 ay 1 Öde ve 3 al 2 öde gibi birçok kampanya yine Migros tarafından hayata geçirildi. Migros'un yeni kampanyasında stoklar tükenmeye başladı.

MİGROS 1 ALANA 1 BEDAVA HANGİ ÜRÜNLERDE GEÇERLİ?

Migros'ta 1 alana 1 bedava kampanyası 19-20-21 Mart tarihinden itibaren Bisküvi, Kek, Gofret ve Çikolata Kaplamalı Bisküvi gibi ürünlerde geçerli olacak. Aynı Üründen 1 Alana 1 Hediye kampanyasına Migros mağazaları ve Migros uygulamasından ulaşabilirsiniz.

İndirim yapılanlar arasında Biscolata Mood, Oreo, Ülker Çizi, Eti Hoşbeş, Halley, Kinder Bueno, Çokonat, Eti Karam gibi ürünler bulunuyor.

Muhabir: Özkan ÇELİK