İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 17 Haziran’da Manisa’da yapacağı programın detaylarını açıklayarak gündemle ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu. Genel Başkan Akşener’in Salihli, Gölmarmara ve Soma’yı ziyaret edeceğini belirten Başkan Eryılmaz, kamuoyu anketlerinde İYİ Parti’nin Manisa’daki oy oranının, kararsızlar dağıtılmadan yüzde 23 seviyelerine ulaştığını belirtti.

Burhan AKDEMİR

İYİ Parti’nin A Takımı bu hafta içerisinde Manisa’da yoğun bir program düzenleyecek. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Özlale ve Ümit Dikbayır Manisa’da STK’lara bir dizi ziyaret düzenleyecek, ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Manisa’da 3 ilçede program yapacak.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Manisa programı ve gündeme ilişkin konularla ilgili basın mensuplarına yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI MANİSA’YA GELİYOR

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz açıklamasında, “İYİ Parti ailesi olarak Manisa’da çok heyecanlıyız. Kısa bir süre önce Manisa’mızda ağırladığımız kıymetli Genel Başkanımız Meral Akşener, bu hafta Manisa’da olacak. Genel Başkanımızın programı öncesinde de Manisa’da bazı programlarımız olacak. 15 Haziran Çarşamba günü Genel Başkan Yardımcımız Ümit Dikbayır hem teşkilat toplantıları, hem de bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Akabinde 16 Haziran Perşembe günü Kalkınma Politikaları Başkanımız, Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Ümit Özlale Manisa’mıza gelerek Ticaret ve Sanayi Odamızı, Ticaret Borsamızı, Manisa Girişimciler Derneğimizi ve Manisa Genç İş Adamları Derneği’ni ziyaret ederek iş dünyasıyla ilgili bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Ardından 17 Haziran Perşembe günü sabah saat 10:15’te Politikaları Başkanımız, Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Ümit Özlale Manisa’mıza gelerek Ticaret ve Sanayi Odamızı, Ticaret Borsamızı, Manisa Girişimciler Derneğimizi ve Manisa Genç İş Adamları Derneği’ni ziyaret ederek iş dünyasıyla ilgili bir dizi ziyaretlerde bulunacak” dedi.

GENEL BAŞKAN AKŞENER MANİSA’NIN 3 İLÇESİNDE HALKLA BULUŞACAK

Yaklaşık 15 yıldır Genel Başkan’ın gelmediği Gölmarmara ilçesine de gidileceğini ifade eden İYİ Partili Eryılmaz, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, 16 Haziran Perşembe akşamı Manisa merkezde konaklamasını yapacak, burada bir dizi basına kapalı toplantılar yapacak. Ardından 17 Haziran Perşembe günü sabah saat 10.15’te Salihli ilçemizde esnaf ziyaretinde bulunacak, ardından saat 11.45’te Gölmarmara ilçemizde esnaf ziyaretinde bulunacak. Gölmarmara bizim için önemli. Siyasi iktidara gelmek istiyorsanız gidilmedik kapı ve yol bırakmayacaksınız. Son 15 senedir Gölmarmara’ya bir Genel Başkan ayağını atmamış. Bizim için küçük büyük tüm ilçelerimiz önemli. 11.45’teki Gölmarmara ziyaretinden sonra 14.45’te Soma’da Maden Şehitliğimize gideceğiz. Ardından da 15.00’da Soma ilçesinde esnaf ziyareti yaparak Genel Başkanımızın Manisa programını tamamlayacağız” diye konuştu.

“HEM TÜRKİYE’DE HEM MANİSA’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

Kamuoyu anketlerine göre İYİ Parti’nin oy oranının yüzde 20’nin üzerinde seyrettiğini belirten Başkan Eryılmaz, “Biliyorsunuz, İYİ Parti bugünlerde iktidarın en büyük adayı. Genel Başkanımız Haziran’da İYİ Parti’nin oy oranını yüzde 20’nin üzerine çıkaracağını söylemişti, kendisine öyle bir hedef koymuştu. Bugün tüm anketlerin ortalamasında İYİ Parti Türkiye genelinde yüzde 20 oy bandını geçmiş durumda.  Tabii ki bu çalışmanın, arkada bir mutfağın ve iktidar hazırlığının, vatandaşın sorunlarını çözme azmiyle şekillenmiş bir siyasi iradenin başarısı diyebiliriz. Onun için, Genel Başkanımızın bir hedefi var, bizlerin bir hedefi var, İYİ Partililerin bir hedefi var. Zamanında, önce, bugün, yarın, ne zaman seçim yapılırsa yapılsın İYİ Parti olarak birinci parti olma hedefimiz vardır. Bu hedefi Manisa’ya da koyuyoruz. Manisa’da da İYİ Parti birinci parti olacaktır. Bunun için tüm ilçe teşkilatlarımızla, il teşkilatımızla çalışmaktayız. Burada öncelikli iktidar hedefimiz tabii ki milletin sorunlarını çözmek odaklıdır. Genel Başkanımızın Manisa ziyaretinde tüm vatandaşlarımızın derdini dinlemekten mutluluk duyarız” dedi.

“MAYIS AYI ANKETİNDE KARARSIZLAR DAĞITILMADAN MANİSA’DA OY ORANI YÜZDE 23”

Başkan Eryılmaz, “Mayıs ayı anketinde Manisa’da İYİ Parti’nin oy oranı kararsızlar dağıtılmadan yüzde 23. Kararsız seçmen anketlerde siyasi partilerin o ankette aldığı oy oranına göre eşit olarak dağıtılıyor. Aam hepimiz biliyoruz ki kararsız seçmen AK Parti iktidarından umudunu kesmiş seçmendir. Kararsız seçmenin yüzde 60’ının oyunu İYİ Parti’ye yazabilirsiniz. Bunun için gereken her çalışmayı yapmaktayız. Kararsız seçmenin de büyük çoğunluğunun oyu İYİ Parti’ye olacaktır” diye konuştu.

Editör: Onur Yılmaz