MasterChef All Star'ın heyecan dolu finali 7 Ocak 2024 tarihli 198. bölümde izleyicilerle buluştu. Uzun bir maratonun ardından Esra ve Tahsin, finalde bir kez daha karşı karşıya geldiler. Büyük ödül için son tezgah mücadelesi başlamıştı.

Kocasının evini yaktı, karşısına geçip izledi! Kocasının evini yaktı, karşısına geçip izledi!

Final yemeği, yarışmacıların becerilerini, yaratıcılıklarını ve ustalıklarını en üst seviyede gösterme fırsatıydı. Her iki şef de kendilerine özgü tarifler ve benzersiz sunumlarla jüriyi etkilemeye çalıştılar. Lezzetin yanı sıra sunum, doku ve denge de büyük önem taşıyordu.

Jüri, final yemeğini özenle değerlendirdi ve şeflerin sunumlarındaki detayları titizlikle inceledi. Ardından, şeflerden en yüksek puanı alan yarışmacı MasterChef All Star şampiyonu ilan edilecekti.

Masterchef Şampiyonu Kim Oldu?

Heyecanın yüksek olduğu final bölümünün sonunda MasterChef’i kazanan ismi Mehmet Yalçınkaya açıkladı. Yalçınkaya şampiyonu; "2024'ün All Star'ı Esra" sözüyle duyurdu. Esra, mükemmel lezzetler ve dikkat çekici sunumuyla finalde en yüksek puanı alarak MasterChef All Star'ın şampiyonu oldu. Tahsin'in de harika performansı büyük takdir topladı, ancak Esra'nın başarısıyla yarışmayı ikinci olarak tamamladı.

Şampiyonluk Açıklaması

Şampiyonluk konuşması yapan Esra; "İnanılmaz bir duygu, çok yorucu, mücadeleci bir yolculuktu. En uzun sezon oldu, "bunun sonu hiç gelmeyecek mi?" dedim ama mücadelemi hiç bırakmadım. Bu kupa benim gibi evinin mutfağından çıkıp gelen, kendine güvenen tüm kadınlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi