Sarıgöl Atatürk Meydanı’nda açılan kadın girişimciler tanıtım sergisi, ilçe halkından yoğun ilgi gördü. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Birimi öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, kadın kooperatiflerinin ürettiği yerel ürünler vatandaşlarla buluştu.
Sergide konuşan Alaşehir TSO Başkanı Mustafa Seyhan, kadın girişimcilerin bölge ekonomisine önemli katkılar sunduğunu vurguladı.

Seyhan, “Kadın girişimciler olarak hedefimiz; üretimi desteklemek, yerel ekonomiye katkı sağlamak, el emeğini ve yöresel değerleri görünür kılmak ve güçlü bir dayanışma ağı oluşturmaktır. Bu kurul, birlikte büyümeyi ve topluma değer katmayı amaçlayan bir harekettir” dedi.
Kadın Kooperatifleri Ürünlerini Sergiledi
Sergide, Sarıgöl Kadın Girişimciler Kooperatifi (SARKOOP) tarafından hazırlanan çeşitli ürünler sergilendi ve vatandaşlar alışveriş yapma fırsatı buldu. Etkinlikte Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, Alaşehir TSO Başkanı Mustafa Seyhan, Genel Sekreter Birol Şen ile Sarıgöl Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkanı Emine Özyıldız Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.








