Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Turgutlu’da bir okul yakınında silahla ateş açılmasıyla ilgili Manisa Valisi Vahdettin Özkan ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile telefonda görüşerek olay hakkında bilgi aldı. Özel, olayın ardından İzmir Milletvekili Murat Bakan başkanlığındaki heyetin Turgutlu’ya gönderilmesi talimatını verdi.

Özel, Vali Özkan ve Başkan Akın ile görüştü

Yeni Parti’den yapılan açıklamaya göre Özgür Özel, Turgutlu ilçesindeki İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınında meydana gelen ve 8 kişinin etkilendiği bildirilen olayla ilgili Manisa Valisi Vahdettin Özkan ile Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ı telefonla aradı. Özel’in görüşmelerde olayın detayları ve bölgedeki son durum hakkında bilgi aldığı aktarıldı.

Heyet Turgutlu’ya Gönderildi

Özgür Özel tarafından İzmir Milletvekili Murat Bakan başkanlığında bir heyet görevlendirildi. Heyetin olayla ilgili incelemelerde bulunmak üzere Turgutlu’ya hareket ettiği bildirildi.

Yeni Parti’nin açıklamasında heyetin bölgede temaslarda bulunacağı belirtildi.

Kaynak: AA