İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, Cumhuriyet Halk Partisi kanadının, İYİ Parti tabanının CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’e oy atacağı yönündeki haberine karşı yaptığı açıklamayı bazı basın kuruluşlarının manipüle ettiğini söyleyerek “Ellerini partimizin ve seçmeninizin üzerinden çeksinler. Bilinmesini isterim ki ne Kandilin peşinde, ne de FETÖ’nün izinde olanlara İYİ Parti’li seçmen asla oy vermez” dedi.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, CHP'nin İYİ Parti tabanını CHP adayına yönlendireceği yönündeki haberlere karşı sert bir açıklama yaptı. İksir, bazı basın kuruluşlarının açıklamalarını manipüle ettiğini belirterek, partisinin ve seçmenlerinin böyle bir manipülasyona izin vermeyeceğini vurguladı.

“CHP Algı Operasyonu Yapıyor”

CHP’nin hamlelerine ve Genel Başkan Özgür Özel’in söylemlerine karşı açıklama yapan Başkan İksir, “İYİ Partiyi yok sayarak sadece CHP‘ye destek veren bazı yayın kuruşları sosyal medya üzerinden algı yapmaya devam etmektedir. Dün CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in Büyükşehir Belediyesi proje lansman konuşmasındaki İYİ Partili seçmenin CHP ile gönül birlikteliği yapacağı kendilerine oy vereceği ile ilgili söylemlerini de asla kabul etmiyoruz. Ellerini partimizin ve seçmeninizin üzerinden çeksinler. Bilinmesini isterim ki ne Kandilin peşinde, ne de FETÖ’nün izinde olanlara İYİ Parti’li seçmen asla oy vermez.” ifadelerini kullandı.

“Gazi Mustafa Kemal’in Kurduğu Partinin Geldiği Hal Rahatsız Edici”

İYİ Partili İksir konuşmasının devamında CHP’nin son dönemde yaptığı çıkışları eleştirerek, “İnanıyorum ki sadece İyi partili değil CHP’nin içerisindeki ulusalcı seçmen de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partinin geldiği durumdan rahatsızlık duymaktadır. Daha düne kadar Cengiz Ergün ile ilgili yaptığım açıklamaları  manşetten veren gazeteler ve sosyal medya kuruluşları CHP’nin yaptığı algı operasyonunu seçmene anlattığımızda İl başkanı Cengiz Ergün’ün adamı yaftasını yapıştırmaktan geri kalmıyor. Kimsenin adamı değiliz olmadık, olmayacağız da, sadece Genel Başkanımız Meral Akşener’in izinde partimizin menfaatlerini korumak gayreti içerisindeyiz. Partimiz üzerinden algı operasyonları yapılmaya devam ettiği sürece de aynı dik duruşumuzu sergileyeceğiz. Allah nasip ederse 1 Nisan’da bu ülkeyi bizim gibi vatan aşıkları yönetecek. Bayrağına, devletine, milletine bağlı vatan evlatlarına selam olsun” dedi. 

Muhabir: Özkan ÇELİK