Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Battalmustafa Mahallesi'nde 2 kilometrelik içme suyu şebeke hattında deplase çalışması gerçekleştirdi. Yürütülen bu çalışma ile mahalle sakinlerine daha verimli ve kaliteli su temini sağlandı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde sağlıklı ve kaliteli içme suyu temini için yürütülen çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Kula ilçesine bağlı Battalmustafa Mahallesi'ndeki içme suyu şebeke hattında deplase çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma kapsamında, tarım arazisi içinden geçen içme suyu hattının yönü değiştirilerek daha sağlıklı bir hale getirildi.

Şemsiyelerinizi hazırlayın... Türkiye'nin kalbi Manisa'da atacak Şemsiyelerinizi hazırlayın... Türkiye'nin kalbi Manisa'da atacak

Battalmustafa Mahalle Muhtarı Ali Koçak, mahallelerinde yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yapılan bu çalışmanın büyük öneme sahip olduğunu düşünüyorum. Tarım arazileri içinden geçen hattımızın yön değişimi ve yenilenmesiyle mahallemize daha verimli suya kavuşuyor. Mahallelim ve şahsım adına yapılan hizmetlerden ötürü Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi