Manisa merkezli olarak Akhisar, Turgutlu ile Bursa ve İstanbul’da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, örgüt üyelerinin sosyal medya üzerinden propaganda yaptığı tespit edilen 4 şüpheli yakalandı.

4 şüpheli yakalandı!

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütün eylem ve faaliyetlerini deşifre etmek amacıyla kapsamlı bir çalışma yürüttü. Yapılan operasyon kapsamında, sosyal medyada tanıştıkları kişilere terör propagandası yaptıkları ve kendilerini DEAŞ mensubu olarak tanıttıkları belirlenen E.Y, M.E.İ, B.A. ile Suriye uyruklu A.Y. gözaltına alındı.

Polis merkezi saldırısını övmüşler

Şüphelilerin, 8 Eylül 2025 tarihinde İzmir’de bir polis merkezi amirliğine yapılan silahlı saldırının failini övdükleri öne sürüldü. Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: AA