Tarzanlar Karşıyaka hazırlıklarını sürdürdü Tarzanlar Karşıyaka hazırlıklarını sürdürdü

Manisa Futbol Kulübü, 26 yaşındaki sağ bek oyuncusu Sertan Taşqın ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Manisa Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Sertan, “Manisa Futbol Kulübü’nde olduğum için mutluyum. Burada güzel işlere imza atmak istiyorum. Bunun için çok çalışacağım” dedi.

Erdem Özkan, “Sertan, Yeteneklerine Güvendiğimiz Bir İsim”

Sertan Taşqın’a başarı dileklerini ileten Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan, “Sertan Taşqın, Azerbaycan Premier Lig’inin dikkat çeken oyuncularından biri. Azerbaycan Milli Takımı’nın da formasını terletmiş bir isim. Yeteneklerine güveniyoruz. Burada kendini geliştirerek iyi yerlere gelecektir. Hem kendisine hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sertan Taşqın Kimdir?

Manisa Futbol Kulübü’nün yeni transferi Sertan Taşqın, 8 Ekim 1997 yılında dünyaya geldi. Futbola o dönem adı Inter Bakü olan Shamakhi altyapısında başlayan Sertan, yine Shamakhi takımında profesyonel kariyerine adım attı. 2019-2020 sezonunda Sumgayit takımına transfer olan 26 yaşındaki sağ bek, 2020-2021 sezonunda imza attığı Zira takımında 3 sezon geçirdi. Azerbaycan Milli Takımı’nda da görev alan Sertan, son olarak Turan Tovuz takımında forma giydi. Kariyerinde 188 resmi maça çıkan Sertan, 11 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Mahmut ASLAN