MASKİ duyurdu! Yunusemre’de su kesintisi MASKİ duyurdu! Yunusemre’de su kesintisi

Son zamanlarda lüks moda perakende markalarının yeme içme sektörüne yönelik yatırımları artmaya başladı.

Beymen de yeme içme sektörüne adım atan isimlerden oldu.

Beymen’in CEO’su Elif Çapçı, “Lüks pazarında deneyim önem kazandıkça yeme içmenin de önemi artıyor. Dünyada lüks modanın önde gelen markaları restoranlar açıyor. Kiminin otelleri var. Beymen için yeme içme yeni bir alan değil.

Çok uzun yıllardır mağazalarımızda çeşitli firmalara ev sahipliği yapıyoruz. Bugün de devam ediyor. Bir süre önce bu konuya yeni bir soluk getirmek için farklı bir oluşuma gittik ve Beymen’in altında Artisan Hospitalty Grup isimli bir iştirak kurduk” ifadelerini kullandı.

Bu iştirakin ilk konsepti ise Blender Cafe oldu. Yakın zamanda Galataport’ta açılması amaçlanan Blender Cafe’nin dışında şirketin ikinci konsepti için de çalışmalar devam ediyor. Beymen’in dünya çapında isimlerle işbirliği yaptığı ilk restoranı Zorlu Center’da sonbahar mevsiminde açılacak.

Farklı isimler ve konseptlerle büyüyeceklerine dikkat çeken Elif Çapcı, “Önümüzdeki aylarda yeni lokasyon ve konseptleri duyacağınız hareketli bir alan olacak. Sayıdan ziyade içerik ve deneyime odaklanacağız ama farklı konseptler geliştireceğiz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi