Cehennem lakaplı Necati Arabacı yeraltı dünyasının merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Suç örgütü lideri olarak bilinen Necati Arabacı kimdir araştırılıyor. İşte Hells Angels (Cehennem Melekleri) yöneticilerinden mafya üyesi Necati Arabacı hakkında bilinmeyenler…

Necati Arabacı Kimdir?

Cehennem Necati olarak da bilinen suç örgütü liderinin tam ismi Necati Coşkun Arabacı’dır. Avrupa’nın yeraltı dünyasında tanınan bir isim olan Necati Arabası 1990 yılından beri Hells Angels örgütüne üyedir.

Necati Arabacı’nın eşi konusunda sıklıkla arama yapılsa da Arabacı’nın özel hayatına dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Yumurta haşlarken bir kaşık koyun! Bütün halde çıkıyor, kolay soyuluyor Yumurta haşlarken bir kaşık koyun! Bütün halde çıkıyor, kolay soyuluyor

Necati Arabacı Sedat Peker ilişkisi de merak edilenler arasındadır. Necati Arabacı ve Sedat Peker’in yan yana geldikleri bir fotoğraf bulunmaktadır. Necati Arabacı aynı zamanda Ayhan Bora Kaplan’ın oğlunun sünnet düğününde de görülmüştür. Arabacı’nın taktığı 500.000 TL değerindeki altınlar sosyal medyada uzun süre konuşulmuştur.

Necati Arabaci Kimdir 5

Necati Arabacı Nereli? Kaç Yaşında?

Necati Arabacı kimdir sorusunun yanında aslen nereli olduğu da merak edilenler arasındadır. Necati Arabacı 14 Şubat 1972 tarihinde Köln’de doğmuştur. Cehennem Necati günümüzde 52 yaşındadır. Uzun yıllar Almanya’da yaşayan Necati Arabası’nın anne ve babasının aslen Konya Beyşehirli olduğu bilinmektedir.

Necati Arabaci Kimdir 8

Necati Arabacı Ne İş Yapar?

Necati Arabacı 1990 yılında, henüz 18 yaşındayken Hells Angels adlı motor kulübüne üye olmuştur. Bu olaydan sonra çeşitli suçlara karışmaya başlamıştır.

Necati Arabacı’nın Köln’de fuhuş, yasaklı madde, haraç ve daha birçok yasa dışı iş yürüttüğü bilinmektedir. İlgili yasa dışı işleri ise meyve-sebze toptancısı olarak gösterilen paravan bir şirket üzerinden yaptığı tespit edilmiştir. Necati Arabacı’nın kurduğu bu zincir 2000’li yıllarda Frankfurt’a kadar ulaşmıştır.

Hells Angels (Cehennem Melekleri) Nedir?

Necati Arabacı kimdir sorusunun bir diğer yanıtı ise Hells Angels kulübünden geçmektedir. Hells Angels, ismi çeşitli suçlara karışan bir motor kulübüdür. Hells Angels’in fuhuş, yasaklı madde, mekan basma, şiddet ve haraç kesme gibi suçları olduğu bilinmektedir.

27 farklı ülkede üyelerinin olduğu bilinen Cehennem Melekleri’nin birçoğu motor kullanmaktadır. Cehennem Necati’nin ise bu örgütün üyesi ve yöneticilerinden biri olduğu bilinmektedir. Necati Arabacı’nın bu sebeple Köln’de “Baba” olarak adlandırıldığı da bilinenler arasındadır.

Necati Arabaci Kimdir 4

Necati Arabacı Tutuklandı Mı?

Necati Arabacı 30 Eylül 2004 tarihinde suç örgütü kurma, gasp, fuhuş ve insan kaçakçılığı gibi suçlardan Almanya’da tutuklanmıştır. 2007 yılında ise Türkiye’ye sınır dışı edilmiştir.

Necati Arabacı 2010 yılında Hells Angels MC Nomads Türkiye başkanı seçilmiştir. Bu süreçte Almanya’da suç örgütünü uzaktan idare ettiği iddia edilmiştir. Ayrıca Almanya’ya girişi yasak olan Arabacı’nın sahte pasaportla defalarca Almanya’ya gittiği de ortaya çıkmıştır.

Necati Arabacı’nın bu yıllar içerisinde yasa dışı işlerini genişlettiği ve böylece büyük bir server elde ettiği tespit edilmiştir. 2015 yılında Necati Arabacı hakkında Avrupa Birliği genelinde tutuklama emri çıkarılmıştır. 2018 yılında tekrar tutuklanan Cehennem Necati delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılmıştır.

Son olarak İzmir’in Çeşme ilçesine yerleşen Necati Arabacı 2020 yılında tutuklanmıştır. Resmi belgelerde sahtecilik suçu nedeniyle 2 yıl 7 ay hapis cezası almıştır. Ardından tekrar serbest bırakılan Necati Arabacı’nın Eylül 2023’te yeniden tutuklandığı bilinmektedir.

Muhabir: Özkan Çelik