Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde bir cenaze sırasında yaşanan gerginlik, CHP’li belediye başkanının Ak Parti ilçe teşkilat başkanına yönelik saldırı ve hakaret iddialarıyla gündeme geldi.

Saldırı Siyasi Gerilimi Artırdı

Olayla ilgili yapılan açıklamada, belediye başkanının sırf muhalefet edildiği ve gerçekler dile getirildiği için bu tutumu sergilediği ifade edildi. Açıklamada, siyasetin çözüm ve hizmet üretme yeri olması gerektiği vurgulanarak, kaba kuvvet ve hakaretle siyaset yapılmasının kabul edilemeyeceği dile getirildi.

Yasal Süreç Başlatıldı

Saldırı iddiası sonrası yasal mercilere başvurulduğu ve konunun resmi şekilde takip edildiği bildirildi. Açıklamada, CHP zihniyetinin bu çirkin tezahürünün kamuoyunun takdirine bırakıldığı ifade edildi.

Teşkilat Başkanına Geçmiş Olsun Mesajı

Olayın ardından, teşkilat başkanına geçmiş olsun dilekleri iletildi. Siyasi çevreler ve partililer, yaşanan olayın siyasetin doğasına aykırı olduğunu belirterek, çözümün ve hizmetin ön planda tutulması gerektiğini vurguladı.

Konuyla ilgili Ak Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Emre Şener sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

“Vizyonsuzluklarını ve beceriksizliklerini kaba kuvvetle örtmeye çalışmak, siyasetin tükenişinin en açık göstergesidir.

Bugün Köprübaşı’nda, Ak Parti ilçe teşkilat başkanımızın eniştesinin cenazesi başında, sırf muhalefet edildiği ve gerçekler dile getirildiği için teşkilat başkanımıza küfür ve saldırıda bulunacak kadar gözü dönmüş bir hale gelen CHP’li Köprübaşı Belediye Başkanı Fatih Taşlı’yı şiddetle kınıyoruz.

Siyaset; çözümün, ortak aklın ve hizmetin adresi olmalıdır. Kaba kuvvetle, hakaretle, saldırıyla değil, sahada icraatle, eserle ve söylemle yapılmalıdır.

Vali Özkan talimatı verdi… Kadına şiddete karşı ortak mücadele!
Vali Özkan talimatı verdi… Kadına şiddete karşı ortak mücadele!
İçeriği Görüntüle

Teşkilat başkanımız Murat Demir’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Konuyla ilgili yasal mercilere başvurduğumuzu da kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

CHP zihniyetinin bu çirkin tezahürünü milletimizin takdirine bırakıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bbbb

Whatsapp Image 2025 09 11 At 22.43.56

Muhabir: Özkan Çelik