Manisa’da ilk kez PDR zirvesi düzenlendi
Manisa’da ilk kez PDR zirvesi düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Milli Eğitim Bakanlığı, 2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınav için önemli bir açıklamada bulundu. 15 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek sınavın giriş belgeleri e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden erişime açıldı.

Sınav yeri, bina, salon ve sıra bilgileri gibi tüm detaylara artık elektronik ortamdan ulaşılabilecek. MEB'in sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruda, fotoğraflı sınav giriş belgelerinin okul müdürlükleri tarafından elektronik ortamda alınarak onaylanacağı ve öğrencilere teslim edileceği belirtildi.

Veliler ve öğrenciler, sınav yerlerini ve alınan sınav tedbirlerini e-okul.meb.gov.tr adresinden hemen kontrol edebilir.

Sınava sayılı günler kala öğrencilerin belgelerini zamanında alması ve sınav günü belgeleriyle birlikte nüfus cüzdanlarını da yanlarında bulundurması büyük önem taşıyor.

📌 Not: 2025 LGS merkezi sınavı, 15 Haziran Pazar günü iki oturum halinde yapılacak. Öğrencilerin sınav saatinden en az 1 saat önce sınav yerinde olmaları gerekiyor.

Kaynak: Haber merkezi