Kızılcık Şerbeti yayınlandığı günden bu yana gerek oyuncuları gerekse konusu ile gündemden düşmüyor. Konuk oyuncuları ile de dikkat çeken dizide Kızılcık Şerbeti Rüzgar’ın eski sevgilisi de merak konusu oldu.

Kızılcık Şerbeti’nin Sibel’i Rüya Coriç kimdir? Hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

Kizilcik Serbeti Ruzgar Eski Sevgilisi 4

Kızılcık Şerbeti Sibel Kimdir?

Rüya Coriç, Kızılcık Şerbeti Rüzgar’ın eski sevgilisi rolü ile diziye katıldı. Kızılcık Şerbeti Sibel dizi yorumcuları ve izleyicilerin tahminlerine göre, Kızılcık Şerbeti Rüzgar karakterine zor anlar yaşatacak gibi duruyor.

Daha önce de ekranlarda görülen Rüya Coriç’i yakından tanıyalım…

Kizilcik Serbeti Ruzgar Eski Sevgilisi 1

Rüya Coriç Kimdir?

Rüya Coriç oyuncu, manken ve sunucu kimlikleriyle kameraların karşısına çıkmaktadır. Rüya Coriç 1996 yılında Sırbistan’da doğmuştur. Yaşamını Türkiye’de sürdüren Rüya Coriç Nişantaşı Üniversitesi Sinema ve Televizyon mezunudur.

Okuduğu bölümün yanı sıra, Gazikent Üniversitesi Kamera Önü Arkası Eğitimi ve Atölye Cut Oyunculuk Eğitimi de almıştır. Bunların dışında Rabia Sultan Düzenli Audition Atölyesi ve Fatoş Koçak Audition Atölyesi’nde çalışmalar göstermiştir.  

Manisa’da engelli gençlerin asker eğlencesi Manisa’da engelli gençlerin asker eğlencesi

173 cm boyunda ve 55 kilogram ağırlığında olan ünlü isim, 2019 yılında ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasıyla adını duyurmuştur.

Ruya Coric Kimdir

Rüya Coriç Kaç Yaşında?

Kızılcık Şerbeti Rüzgar’ın eski sevgilisi Sibel rolü ile gündeme oturan ünlü güzelin yaşı da merak ediliyor. Rüya Coriç 15 Mart 1996 tarihinde dünyaya gözlerini açmıştır. Günümüz itibari ile 27 yaşında olan Rüya Coriç, balık burcudur.

Aslen Sırp kökenli olan Rüya Coriç, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da dünyaya geldikten sonra İstanbul’a yerleşmiştir. Eğitimini de İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra, yaptığı işler gereği İstanbul’a tamamen yerleşmiştir.

Kizilcik Serbeti Ruzgar Eski Sevgilisi 3

Rüya Coriç Oynadığı Dizi ve Filmler

Ekran karşısına çıkma deneyimini ilk kez 2016 yılında yaşayan Rüya Coriç, şu an Kızılcık Şerbeti Rüzgar’ın eski sevgilisi Sibel karakteri olarak ekran karşısına çıkacaktır. Karakterin kalıcı olup olmayacağı ise henüz bilinmemektedir.

Ünlü ismin oynadığı diziler ise şu aşağıdaki şekildedir:

  • Aşk Yeniden (2016)
  • Kimse Bilmez (2019)
  • Emanet (2020)
  • Kızılcık Şerbeti (2024)

Rüya Coriç’in oynadığı filmler ise aşağıdaki gibidir:

  • Deliormanlı (2016)
  • Mutlu Aile Tablosu (2022)
  • Altına Hücum (2023)
  • Köy Düğünü (2023)

Kariyer hayatı boyunca farklı alanlarda ismini duyuran ve kendini geliştiren Rüya Coriç, oyunculuk ve mankenlik dışında sunuculuk alanında da işer yürütmektedir. Ünlü isim, ilk olarak ‘Number One’ ve ‘Fashion Tv’de sunuculuğa başlamıştır. 2019 yılında ise TV 100 ekranlarında ‘100’de 100 Hayatlar’ programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

   

   

   

Muhabir: Özkan Çelik