Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi teklif! Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi teklif!

Ülker Stadı’nda Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirildi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, çoğunluğun sağlanmasıyla başlayan olağanüstü genel kurulda önemli açıklamalarda bulundu.

Olağanüstü Genel Kurul'da Ali Koç, ligden çekilme kararının 3 ay sonraki genel kurula kadar rafa kaldırdığını duyurdu. Ali Koç ayrıca Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçına taraftarların bilet almaması için çağrıda bulundu.

Ali Koç, şöyle konuştu:

''Süper Kupa'yla alakalı iki opsiyonumuz var: hiç çıkmamak veya U-19'la çıkmak. Büyüklerimizden aldığımız görüş radikal bir tepki olacaksa Süper Kupa'da olmalı görüşü. Ben de buna katılıyorum. Karagümrük maçını tarihini değiştirelim diyeceksin... Karagümrük kabul etmezse ne olur diyoruz, hallederiz diyorlar.

Karagümrük'ü hallediyorsunuz, Galatasaray'ı halledemiyorsunuz öyle mi? Sen buranın amirisin, vereceksiniz kararı geçeceksiniz. 15 Mart'a kadar Süper Kupa tarihini bekleseydiniz. Lanetli midir nedir bu Süper Kupa, bir türlü dikiş tutturamadı. Avrupa'da oynayan, rakibimiz olan takımların federasyonları takvimi değiştirecek ama bizim federasyonumuz 'ülke puanı vatan millet' derken Süper Kupa tarihini değiştirmeyerek Fenerbahçe'nin hem şampiyonluk hem Avrupa yoluna taş koyacak. Bu maça çıkmayalım diyen o kadar çok insan var ki."

Editör: Nuray Bozkurt