İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner’in kamuoyuyla paylaştığı açıklamalarına yanıt verdi. İYİ Partili İksir, “FETÖ’ye ‘ne istediniz de vermedik’ diyenlerle aynı ittifakta yer alan bir partinin İl Başkanı’nın sözlerini kayda değer bulmuyoruz” dedi.

MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner’in İYİ Parti ile ilgili basına yaptığı açıklamalara tepki veren İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir sert konuştu.

“OYLARI ERİDİĞİ İÇİN POLEMİKLERLE GÜNDEMİ MEŞGUL EDİYORLAR”

İYİ Parti’nin herhangi bir terör örgütüyle yan yana getirilemeyeceğini vurgulayan İl Başkanı Ali Zafer İksir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Manisalılara hizmet anlayışını benimsedik ancak bazı partilerin siyasi temsilcilerinden gelen açıklamalar nedeniyle böyle bir polemik içerisine girmek zorunda kaldık. Öncelikle bu akıl dışı iddialara cevap vermek zorunda kalarak kamuoyunu meşgul ettiğimiz için tüm vatandaşlarımızdan özür diliyorum. Türkiye’yi ekonomik ve sosyal anlamda uçurumdan aşağı atan AK Parti ve küçük ortağı MHP, suçlarını tertemiz bir siyaset yapan İYİ Parti’ye saldırarak bastırmaya çalışıyor. Oylarının eridiğini farkında olan Cumhur ittifakı temsilcilerinin tek amacı siyasi polemiklerle gündemi meşgul etmek” dedi.

“HİZBULLAH SEVİCİLERİNİ MECLİSE GÖNDERMEK İÇİN KONTENJAN AÇTINIZ”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir son olarak şu ifadeleri kullandı, “MHP Manisa İl Başkanı sayın Cüneyt Tosuner’e, kendisinin yaptığı gibi nezaketsiz bir üslupla cevap vermeyi karakterimize yakıştırmayız ancak asılsız iddialarının da altında kalmayız. İYİ Parti bu zamana kadar tüm terör örgütlerine karşı durduğunu açık ve net biçimde ifade etmiştir. Sayın mevkidaşım eğer bir terör sevicisi arıyorsa, Cumhur ittifakı ortaklarına bakabilir. FETÖ için ‘ne istediniz de vermedik’ diyen, terörist başı Fethullah Gülen’i ‘özledik hocam’ diyerek Türkiye’ye çağıran, dershaneler açtırarak yüz binlerce çocuğun beyninin yıkanmasına izin veren bizzat MHP’nin ittifak ortağı AK Parti’dir. AK Parti’nin FETÖ’ye verdiği tavizler nedeniyle FETÖ’cüler devletin en üst kademelerine sızmışlar ve Türkiye’ye acısı asla silinmeyecek bir darbe girişimi yaşatmışlardır. ‘Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldık’ diyen, PKK’lı teröristleri çadır mahkemeleriyle beraat ettiren, şehirlerin bombalarla doldurulmasına neden olan, teröristleri ‘Megri Megri’ marşlarıyla karşılayan bizzat AK Parti temsilcileridir. Hizbullah sevicisi Hüda-Par’a yine Cumhur ittifakı listelerinden Gazi Meclisimize girebilmek için kontenjan açılmıştır. MHP’li Tosuner teröristlere destek veren birilerini görmek istiyorsa, ittifak ortalarına bakması yeterlidir” Özkan ÇELİK

Editör: Zerrin Ağar