Festo Manisa Fabrikası Nerede?’ sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Üçüncü nesil bir aile şirketi olarak finansal bağımsızlığa sahip ve sosyal bağlılığını ön planda tutan bir anlayışa sahip… Peki, Festo Manisa Fabrikası Nerede? İşte cevaplar…

Festo Manisa Fabrikası Nerede?

Festo Manisa Fabrikası’nın üretim faaliyetlerini sürdürdüğü adresi KeçiliKöy OSB Mahallesi, OSB 418 Caddesi, No:6 Yunusemre/Manisa'dır.

Manisa Festo Çalışma Saatleri

Çalışma saatleri Pazartesi'den Cuma'ya 08:00 - 18:00, Cumartesi günleri ise 09:00 - 13:00 arasındadır.

Manisa Festo İletişim Bilgileri

Festo Manisa Fabrikası, müşterilere geniş bir iletişim ağı sunmaktadır. Müşteri hizmetleri, teklif ve siparişle ilgili konularda bilgi almak için 444 1 378 numaralı telefondan veya 0216 585 00 70 numaralı alternatif telefondan aranabilir. Ayrıca, [email protected] adresinden de iletişim kurabilirsiniz.

Manisa Festo Teknik Destek

Teknik destek almak isteyenler, teknik bilgi, kullanım kılavuzu, tamir ve bakım gibi konularda [email protected] adresi üzerinden bilgi talebinde bulunabilirler. Acil durumlarda arıza yardımı için yine bu e-posta adresinden destek alabilirsiniz. Festo'nun didaktik ve teknik eğitim konularında sunduğu hizmetlerden haberdar olmak istiyorsanız, [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. 

Kaynak: Özkan Çelik