Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Güzelköy, Harmandalı ve birçok mahallede yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları çileden çıkardı. Konu üzerine gelen şikâyetleri dikkate aldıklarını söyleyen İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av.Ali Zafer İksir, “Manisa’nın birçok mahallesinde elektrik sıkıntısı yaşanıyor. Bu sorunlar yetkili kuruma sayısız kez şikayet edilmesine rağmen Manisalının elektrik çilesi bitmiyor!” dedi.

“HEMŞEHRİLERİMİZ ACİL ÇÖZÜM BEKLİYOR”

7 ton mesir macunu dualarla şifalandı… Saçılmaya hazır! 7 ton mesir macunu dualarla şifalandı… Saçılmaya hazır!

Kış aylarında bu tarz problemlerin yaşanmasının vatandaşı çok fazla mağdur ettiğini söyleyen Başkan İksir “Özellikle kış ayları olması nedeniyle büyük problem yaşayan mahalle sakinleri, ısınma ve aydınlanma sorunlarının en büyük problemleri olduğunu, bu sorunların dışında sürekli gerçekleşen kesintilerden elektronik aletlerinde etkilendiğini söylüyor. Mağduriyetlerinin çok fazla olduğunu söyleyen hemşehrilerimiz acil çözüm bekliyor” dedi.

“EĞİTİM KURUMLARI DA MAĞDUR”

Sadece bu mahallelerde yaşayan vatandaşların değil bölgede bulunan iş yerleri ve kurumlarında mağdur olduğunu söyleyen İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, “Yaşanan bu mağduriyetten sadece mahalle sakinleri değil, o bölgelerde işletmeleri olan vatandaşlarımızda etkilenmekte. Bunlardan biri de özel gereksinimi olan çocuklarımıza 21 yıldır hizmet veren Kasalar Rehabilitasyon Merkezi. 3 gündür elektrik kesintisinden dolayı okullarını açamadıklarını söyleyen okul yönetimi, öğrencilerin özel bir ilgiye ihtiyaçlarının olduğunu fakat yaşanan bu kesintilerden dolayı bu eğitimin aksadığını söylüyor. Öğrenci, veli ve öğretmenlerin bu durumdan muzdarip olduğunu söyleyen okul yönetimi elektrik sağlayıcısı Gediz Elektriğe şikayetlerini birçok kez ilettiklerini, bugüne kadar hiçbir çözüm alamadıklarını, hatta ciddiye bile alınmadıklarını söylemekte” dedi.

“KONUNUN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Sözlerinin sonunda mağdur olan mahalle sakinlerinin yanında olduklarını ve konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyleyen Başkan İksir şunları söyledi “Buradan Gediz Elektrik ve yetkili kurumlara sesleniyoruz. Kışın ortasından yaşanan bu elektrik kesintileri ile vatandaşlarımızı mağdur etme hakkına sahip değilsiniz.  Bu şikayetler bir yerden değil birçok bölgeden bizlere geliyor. Acilen hemşehrilerimizin sorunlarının çözülmesi gerek. Bizler bu sorunlar çözülesiye ve mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilesiye kadar konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Kaynak: Özkan ÇELİK