İstanbul’da deniz taksi ile kano çarpıştı… Bir kadının ayağı koptu! İstanbul’da deniz taksi ile kano çarpıştı… Bir kadının ayağı koptu!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, yarın sabah namazında tüm Türkiye genelindeki camilerde düzenlenecek özel bir dua programıyla terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda şehadete ulaşan Mehmetçikler ve tüm şehitler için dua edileceğini duyurdu.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye genelindeki camilerde gerçekleştirilecek özel bir dua programına dikkat çekti. Erbaş, yarın sabah namazında ülke genelindeki tüm camilerde, terör örgütlerine karşı gerçekleştirilen operasyonlarda şehadete erişen Mehmetçikler ve tüm şehitler için dua edileceğini bildirdi.
Erbaş'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "14 Ocak Pazar sabah namazında ülkemizin tüm camilerinde, terör örgütlerine karşı yaptığımız operasyonlarda şehadete kavuşan kahraman Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapılacaktır. Biz de yapılacak olan dua programına Ankara Hacı Bayram Veli Cami'nden katılacağız inşallah. Tüm kardeşlerimizi ülkemizin dört bir yanında yapılacak olan bu dualara katılmaya davet ediyorum. Yüce Rabb'imiz kahraman ordumuzu havada, karada, denizde daima mansur ve muzaffer eylesin."
Bu özel dua programına katılım çağrısında bulunan Diyanet İşleri Başkanı, tüm vatandaşları bu anlamlı dua için bir araya gelmeye davet etti.

Kaynak: Özkan ÇELİK