Ankara’da bir lisede öğrencilerin ders sırasında öğretmenleriyle alay ettikleri anların sosyal medyada yayılması, kamuoyunda geniş tepkiye yol açtı. Görüntülerde öğrencilerin ders işleyişini bilerek sabote ettiği, öğretmenin ise sınıfı sakinleştirmeye çalıştığı görülüyor.

Tepkilerin büyümesinin ardından okul yönetimi harekete geçerek disiplin süreci başlattı. Olay sonrası kürsüden düşerek kolu kırılan öğretmenin ise tedavi altına alındığı ve öğrencilerinden şikayetçi olmadığı ortaya çıktı. Öğretmen, yaşananların kendisini üzdüğünü ifade ederken öğrencilerine yönelik yaklaşımını sürdürdüğünü belirtti.

ıOkul yönetimi, tepki çeken görüntülerle ilgili disiplin süreci başlattı.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde; öğrencilerin ders anlatımını sabote ettikleri ve saygısızca tavırlar sergiledikleri, öğretmenin ise öğrencileri sakinleştirmeye çalıştığı anlar yer aldı.

KOLU KIRILDI TEDAVİ ALTINA ALINDI

Öğrencilerin alay ettiği öğretmenin daha sonrasında kürsüden düşerek kolunun kırıldığı ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre o öğretmen öğrencilerinden şikayetçi olmadı. Hasta yatağında öğretmen şöyle konuştu:

"ÖĞRETMENLİK FEDAKARLIK MESLEĞİDİR"

"Ben öğrencilerimden şikayetçi değilim. Hepsini çok seviyorum. Böyle bir olay yaşandığı için tabii üzgünüm. Öğrencilerimden böyle bir davranış beklemezdim.

Ama benim yüzümden hiçbir öğrencimin disiplin soruşturması geçirmesini, hele okuldan uzaklaştırılmasını istemem. Öğretmenlik fedakarlık mesleğidir"

Kaynak: ensonhaber