Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya’da Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen AK Parti mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

Ayakları titremeye başladı

Konuşmasında muhalefete eleştiren Erdoğan, şöyle konuştu: “Tüm sermayesi yalan üzerine kurulu bir zihniyet var ki bir türlü ıslah olmuyor. Bir türlü milletin safına katılamıyor. Bu faşist zihniyet tercihini ya darbecilerden son dönemde de terör örgütlerinden yana kullanıyor. Sandıkta hesaba çekilecekleri günler yaklaştıkça bunların ayakları titremeye başladı.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "DEM Parti ile ittifak olmayacak." açıklaması da bulunuyordu. Erdoğan, “CHP’nin genel başkanı önce İstanbul’da, Mersin’de ve kimi başka yerlerde DEM ile demlendi. İttifak yaptı. Bu iki parti aralarında yaptıkları gizli anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini, belediye yönetimlerini paylaştılar. Sonra da CHP Genel Başkanı çıkıp utanmadan ‘DEM’le ittifakımız yok’ diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi