SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin heyecanla beklediği emekli promosyonlarında önemli bir gelişme yaşandı. Bankalar, promosyon listelerini yenileyerek emeklilere ek finansman desteği sağlıyor. Bu yenilik sayesinde emeklilerin alacağı promosyon ödemesi 31 bin TL'ye kadar çıkmış durumda. Garanti BBVA, Ziraat Bankası, Albaraka Türk ve Halk Bank gibi bankalar, emekli maaşlarını taşıyan müşterilerine çekici fırsatlar sunuyor.

TGRT Haber'in haberine göre, Albaraka Türk, emekli maaşını bankalarına taşıyanlara 16 bin TL'ye kadar doğrudan promosyon ödemesi yapıyor. Ayrıca, vade farksız 15 bin TL finansman fırsatı sunarak toplamda 31 bin TL'ye varan bir destek sağlıyor.

Garanti BBVA

Garanti BBVA, emekli maaşını bankası üzerinden alanlara 15 bin TL'ye varan nakit promosyon sunuyor. Bu kampanya, 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak.

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası, SGK emeklilerine üç yıllık peşin ödeme taahhüdüyle 12 bin TL'ye kadar promosyon fırsatı sunuyor. Banka, önceki dönem promosyonlarının iadesi gerekmeksizin yeni promosyon ödemelerine başlıyor.

Halk Bankası

Halkbank, emekli maaşını üç yıl boyunca bankasından almayı kabul edenlere, maaş miktarına bağlı olarak 8 bin ile 12 bin TL arasında promosyon sunuyor.

Akbank

Akbank, emekli maaşını bankasından alan müşterilere 17 bin 500 TL'ye kadar ödül imkanı sağlıyor. Bu fırsat 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak.

Kadın ve genç besicilere ekstra destek geliyor! Kadın ve genç besicilere ekstra destek geliyor!

Kaynak: TGRT HABER