Emekli promosyon ücretleri, milyonlarca kişi tarafından dikkatle inceleniyor. En düşük emekli maaşının 10 bin TL'ye yükselmesiyle birlikte bankalar, emeklilere özel promosyon ücretlerini güncelledi. Bu çerçevede, Albaraka Türk'ten güzel bir haber geldi: Promosyon ücretlerini güncellediler ve 12 bin TL ek ödeme yapacaklarını duyurdular. Peki, Albaraka Türk emekliye ne kadar promosyon veriyor? Hangi banka en yüksek promosyon ücretini sunuyor? Tüm bu merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

Emekliler bayram edecek!

Son dönemde bankalar, emekli promosyon ücretlerini güncellemeye devam ediyor. En son Albaraka Türk, emeklilere özel bir haberle gündeme geldi. Banka tarafından yapılan duyuruda, emeklilere yönelik güzel bir haberi duyurdular.

Kurban Bayramı’nın kurbanı emekliler! Kurban Bayramı’nın kurbanı emekliler!

Albaraka Türk bankasını tercih edenler, emekli promosyonundan daha fazla yararlanabiliyorlar. Bankaya 2 otomatik fatura ödeme talimatı verenler, promosyonlarına ek olarak 1.000 TL daha kazanıyorlar. Albaraka Türk'ten emekli maaşı alan her bir yeni müşteri için ise 500 TL ek promosyon alınabiliyor, bu da toplamda 3 bin TL ek promosyon anlamına geliyor. Böylece toplamda 4 bin TL'ye kadar daha fazla promosyon alma imkanı sağlanıyor. Emekli promosyon kampanyası 30 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek.

  • Emekli maaşı 9.999 TL'ye kadar olanlar için 5.000 TL,
  • 10.000 TL ile 14.999 TL arasında olanlar için 8.000 TL,
  • 15.000 TL ile 19.999 TL arasında olanlar için 10.000 TL,
  • 20.000 TL'nin üzerinde emekli maaşı alanlar için ise 12.000 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

Başvuru nasıl yapılıyor?

EYT ile emekli olacaklar veya ilk defa emekli olacaklar, başvurularını e-Devlet veya SGK Müdürlükleri üzerinden yaparak Albaraka Türk'ü tercih edebilirler. SSK ve Bağkur'dan emekli olacaklar da aynı şekilde e-Devlet veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla başvurularını yaparak Albaraka Türk'ü tercih edebilirler. Emekli maaşını Albaraka Türk'e taşımak isteyenler ise, Mobil ve İnternet Bankacılığı üzerinden, en yakın şubeye giderek veya e-devlet üzerinden başvuru yapabilirler.

Kaynak: Haber Merkezi