Bilim Kahramanları Derneği tarafından düzenlenen FIRST LEGO League Challenge isimli bilimsel içerikli uluslararası robotik turnuvalarının 20. Sezon 1. İzmir Ortaokul Yerel Turnuvası, Cumartesi günü İzmir Fuarı'nda gerçekleştirildi. Bu heyecan verici etkinlikte Manisa Bahçeşehir Koleji'nin robotik takımı olan Ouroboros, başarı elde etti.

Turnuvada, Manisa Bahçeşehir Koleji robotik takımı Ouroboros ve takım koçları Selin Kuyulu, gösterdikleri üstün performansla "Turnuva Üçüncülük" ödülünün sahibi oldu. Ayrıca takım, ulusal çapta düzenlenecek olan turnuvaya katılma hakkı da elde ederek önemli bir başarıya imza attı.

Manisa Bahçeşehir Koleji Ouroboros Takımı, 16-17 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan Ulusal Turnuva'ya katılacak. Bu turnuvada, tüm sezon boyunca en iyi performansı sergileyen takımlarla bir araya gelerek Ulusal Ödülleri ve Uluslararası turnuva bileti için yarışacaklar.

Manisa Bahçeşehir Koleji'nin robotik takımı Ouroboros'un başarısı, okul ve takım üyeleri tarafından sevinçle karşılandı.

Manisa’da ŞFK Akademi Şenliği Manisa’da ŞFK Akademi Şenliği

Kaynak: Özkan Çelik