Henüz dördüncü bölümü çekilen Bahar dizisi oyuncuları ve konusu ile dikkat çekmeye devam ediyor. Demet Evgar ve Buğra Gülsoy gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bahar adlı televizyon dizisinin yan oyuncuları da merak ediliyor.

Son günlerde Aziz Uras karakterinin sevgilisi gündemden düşmüyor. Peki, Bahar dizisi Seren kimdir? İşte detaylar...

Bahar Dizisi Seren Kimdir 2

Bahar Dizisi Seren Kimdir?

Gerçek adı Nil Sude Albayrak olan Seren karakteri, Bahar dizisinin çekildiği hastanede çalışan kıdemli bir asistan doktoru canlandırmaktadır. Dizide hırçın bir karakteri olan Seren, Bahar’ın oğlu Aziz Uras ile sevgilidir.

Bahar, Aziz Uras, sevgilisi Seren ve eşi ile birlikte aynı hastanede asistan doktordur. Henüz Aziz Uras ile doktor Seren’in sevgili olduğunu bilmemektedir. Bahar dizisi Seren, dizinin yayınladığı son bölümdeki dans sahnesi ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

İlgili İçerik: Bahar Dizisinin Timur’u Mehmet Yılmaz Ak Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?

Bahar Dizisi Seren Kimdir 4

Nil Sude Albayrak Kimdir?

Bahar dizisinin Seren’i Nil Sude Albayrak, Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Kendini oyunculuk alanında geliştirmek isteyen Nil Sude Albayrak, üniversite mezuniyetinin ardından ‘Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Greta Seacat Oyunculuk Atölyesi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Böylece tiyatro kariyerine ilk adımlarını atmıştır.

2021 yılına kadar genellikle reklam filmlerinde oynayan ünlü isim, 2021 yılında ‘Birthday’ adlı kısa film ile oyunculuk kariyerine başlamış, ‘Şahmaran’ adlı internet dizisi ile devam etmiştir. Bu dizi ile birlikte genç oyuncunun kariyeri hızlı bir şekilde ilerlemeye başlamıştır. 

Bahar Dizisi Seren Kimdir 3

Nil Sude Albayrak Kaç Yaşında?

Bahar dizisi Seren kimdir sorusunun yanında oyuncunun yaşı da merak edilmektedir. Sude Albayrak, 13 Haziran 1995 tarihinde dünyaya gözlerini açmıştır. Güzel oyuncu, günümüz itibariyle 28 yaşındadır. Genç oyuncu ikizler burcudur.

Nil Sude Albayrak yaş olarak henüz genç olmasına rağmen ve kariyerinin başlarında olmasına rağmen, oynadığı dizilerle adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Nil Sude Albayrak Nereli?

Bahar dizisinin Seren’i olarak tanınan Nil Sude Albayrak İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimine de İstanbul’da devam eden Albayrak, halen burada ikamet etmektedir.

Bahar Dizisi Seren Kimdir 5

Nil Sude Albayrak Dizi ve Filmleri 

Henüz kariyerinin başlarında olan Nil Sude Albayrak oynadığı diziler ile gündemde yer edinmeyi başarmış genç bir oyuncudur.

Ünlü isim, Birthday filmi ile oyunculuğa adım atmıştır. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz gibi başarılı oyuncuların başrolünde olduğu Şahmaran dizisiyle tanınmıştır.

Nil Sude Albayrak’ın oynadığı dizi ve filmler ise kronolojik olarak aşağıdaki gibidir:

Manisa’da Çekilen Filmler! Beyazperdeye Taşınan Manisa İlçeleri Hangileri? Manisa’da Çekilen Filmler! Beyazperdeye Taşınan Manisa İlçeleri Hangileri?
  • Birthday (2021)
  • Şahmaran (2023)
  • Aile (2023)
  •  Bahar (2024)

Bunların dışında ünlü ismin, yakında yayınlanacak olan ve başrollerini Serenay Sarıkaya ve Metin Akdülger’in paylaştığı ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ adlı dizide de oynayacağı bilinmektedir.

Muhabir: Özkan Çelik