Aksan İnşaat güvencesiyle Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Olimpik Yüzme Havuzu karşısında yapılan 60 dairelik Aksan City 3 Kotluca Konutları tamamlandı. Ruhsat alındı. Konutların tamamlanmasıyla birlikte yaşamda başladı.  Aksan İnşaat, her geçen gün tecrübesiyle sektörde aranır firma haline geldi.

Aksan City 3’de 60 daire bulunuyor. Bir tane dükkân yer alıyor. 10.000 metrekare peyzaj alanı ve yüzme havuzuyla yeşil ve güzel bir ortam sunuyor. Araç şarj istasyonu jeneratör daireleri enerji su depoları yerden ısıtmalı çalışıyor.  Alüminyum doğrama su arıtma cihazları yer alıyor. Mobilya mutfaklar, mobilya kapılar balkon camları cam mod balkonlar yer alıyor.

Yunusemre Kent Tiyatrosu Halıtlı’da öğrencilerle buluştu Yunusemre Kent Tiyatrosu Halıtlı’da öğrencilerle buluştu

Aksan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkan, Manisa’da Aksan İnşaat güvencesiyle Aksan City 3 konutlarını tamamlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.  Taşkan, “Aksan İnşaat 1988 Yılında Ak İnşaat olarak faaliyetine başlamıştır. Yılların birikimi İle 1999 yılında kurumsallaşarak bünyesine Aslan Karo ve Aksan Mermer Alarak bugünkü adını almıştır. Aksan İnşaat, müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Aksan İnşaat, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler sunar. Manisa İzmir ve Ege Bölgesinin Çeşitli semtlerinde lüx inşaatlar uapmaktadır. Aksan İnşaat, birinci sınıf ekipman ve materyal kullanımı yanında yetenekli insan kaynakları, uluslararası kalite yönetimi, yenilenen plan ve programlama metodları ile deneyimli ve dinamik yönetim anlayışı temel alınarak başarılarını arttırarak devam etmektedir. Aksan İnşaat, yüksek kaliteli servisleri ve taahhüt edilen zamanda teslim edilen anahtar teslim projeleri sunmaktadır. Aksan İnşaat, yurt çapındaki özgün yeri ile müşterilerine istikrarlı ve etkin bir uluslararası firmanın desteğini ve güvenini sunar. Aksan İnşaat, yurt içinde tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli tecrübesiyle, yurt içi operasyonlarda rekabete açık bir yapıya sahiptir. Zaman planlaması konusunda şirket, iyi bir itibara sahiptir ve kendi sektöründe en iyiler arasındadır. Aksan İnşaat, her geçen gün tecrübesiyle sektörde aranır firma haline gelmiştir” dedi.

Editör: Nuray Bozkurt