Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerinde yer aldığı Aile dizisi büyük bir heyecanla TV ekranlarına yeni bölümleriyle gelmeye devam ederken Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aile 19. bölümü ile dikkat çekti. Yeni sezona bomba gibi dönen Aile dizisi hem oyuncu kadrosu hem de heyecan verici bölümleri ile izleyicilerin karşısına gelmeye devam ederken Aile 19. bölüm fragmanı merak konusu oldu.

AİLE 19. BÖLÜM FRAGMANI

İzleyiciler arama motorları üzerinde ''Aile 19. bölüm fragmanı araştırması yapmaya devam ederken Aile 19. bölümde neler yaşanacağı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki Aile 19.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aile 19. bölümde neler olacak?

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimlerin yer aldığı Aile dizisi 19. bölüm izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Aile 19. bölüm fragmanı araştırması yapılmaya devam ederken henüz Aile 19. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Aile son bölümde şunlar yaşandı;

Eurovision efsanesi Şebnem Paker’in son hali! Eurovision efsanesi Şebnem Paker’in son hali!

Aile 18. Bölümünde; Çiftlik evde çıkan yangının ardından Hülya hayattaki en büyük kalesi olan evini kaybetmeninacısını yaşarken; Aslan, Leyla’yı hapisten kurtarmak için elinden geleni yapar. Bunun için deMelek’in yaşaması gerekmektedir. Diğer taraftan Nedret’ten marina ortaklığı için olumsuzyanıt alan Aslan, Soykanlara kesilen yüklü para cezasının ilk taksidini ödeyebilmek içinyeniden karanlık işlere girmek zorunda kalır. Ancak Devin; Aslan’ın bu geri dönülmez yolagirmesine engel olmak ister.Aslan’ın kirli işlere döndüğü öğrenen İlyas ve Cihan, bu durumu bir fırsat olarak görürler. İlyasmarinada Aslan’la ilk kez karşı karşıya gelirken; Cihan ise Soykanları bitirecek yeni bir hamleiçin harekete geçer.