Muharip Gaziler Derneği Manisa Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu, MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleşti.

Tek listeyle gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Şener Tarım yeniden aday olmazken, yeni başkan Abdullah Karakaş oldu. Divan başkanlığına Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erol Timur seçilirken yardımcılıklarını ise Akhisar başkanı Suat Taylan ile Kadullah Efe üstlendi. 

DİLE KOLAY 13 YILLIK BAŞKANLIK

10 yıl ikinci başkan olarak görev yaptığını, 2011 yılından beri ise 4 dönemdir başkanlık yaptığını söyleyen Muharip Gaziler Derneği Manisa Şube Başkanı Şener Tarım, derneği bugüne kadar getirdiklerini kaydetti.

“7 KORE GAZİMİZ VAR”

Tarım, “Manisa Merkez’de 3, Akhisar’da 3 ve Sarıgöl’de 1 olmak üzere toplam 7 Kore Gazimiz bugün için yaşamını sürdürüyor. Derneğimizin 334 Kıbrıs Gazisi üyesi bulunuyor. Gerek yönetimde gerekse derneğimizin kurulması aşamasında elde edilen haklarımızla ilgili ciddi mücadele verdik. Kore ve Kıbrıs gazisi olmaktan her daim gurur ve onur duyduk. Bugün geldiğimiz noktada derneğimizdeki bayrağı bir başka arkadaşlarımıza leke sürdürmeden devrediyor olmaktan da onur duyuyoruz. Göreve gelen Muharip Gaziler Derneği Manisa Şubesi’nin yeni başkanı Abdullah Karakaş ve yönetimine başarılar diliyorum.”

Manisa’daki bu ağaç insanları kendine çekiyor! Çevre illerden geliyorlar Manisa’daki bu ağaç insanları kendine çekiyor! Çevre illerden geliyorlar

“BAŞKANIMIZ TARIM VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Görevi devralan Başkan Karakaş ise; “Bu önemli görevi layıkıyla yerine getirmek için var gücüyle çalışacağız. Şener Tarım ve tüm yönetimine bugüne kadar yaptıkları katkılar ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da onların engin tecrübelerinden yararlanacağımızı belirtmek isterim” dedi.

İŞTE MUHARİP GAZİLERİN YENİ YÖNETİMİ

Abdullah Karakaş’ın yönetim kurulunda Nasıf Uyumaz, Sebahattin Güler, Mail Altay, Mehmet Becerikli yer aldı. Denetleme kuruluna Kamil Şafak, İbrahim Yüce, İsmail Kayratçı. Ankara Temsilciliğine de Suat Taryan ve İbrahim Şeviker atandı.

Kaynak: Ahmet ÜNSAL