Hasan Geriter, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı. Yıllardır kendisini tanırım, dostluğu dostça olanlardandır. Manisa'da ve Başkent'te esnafın sesi kulağıdır. Cumartesi günü Manisa Anemon Otel'de oğlu Ömer'i evlendirdi. Ahmet Erken ile birlikte gittik. Fikret Taşçı ile buluştuk. Otelin önü çiçek bahçesi gibiydi. Başbakan Yardımcılığı da yapan Bülent Arınç, Geriter ailesinin bu mutlu gününe katılacağı için Anemon'a erken gittim. Gökgürler ve Geriter aileleri konuklarını karşılıyordu. Otelin önündeki çiçeklerin çokluğunu gördüğüm için Hasan Geriter'e, "Çiçekler benim olsun" dedim. Geriter lafın altında kalır mı? "Çoktan sattım" dedi.
SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Anemon Otelleri Zinciri'nin Onursal Başkanı İsmail Akçura da oradaydı, sohbet ettik Ahmet Erken ve Fikret Taşçı ile birlikte. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de nikahı kendi kıydı. Protokol, iş dünyası, siyasiler ve esnaf temsilcileri de salonu doldurmuştu. Nikah töreninde Bülent Arınç ve eşi Münevver hanımla birlikte yürüyerek salona girdim. Hasan Geriter'i, Genel Başkanı Bendevi Palandöken de mutlu gününde yalnız bırakmayanlardandı.
PROTOKOL
BİR ARADAYDI

Valimiz Erdoğan Bektaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Recai Berber, Özgür Özel, Tur Yıldız Biçer, Erkan Akçay, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Kemal Çelebi, Belediye Başkanlığı yapan Zafer Ünal, Bülent Kar ve Manisa eski Emniyet Müdürü Adem Aydemir gözüme nikah töreninde takılanlardı. Nezih Varol ve Evren Kasırga da bol bol fotoğraf çekiyordu.
"İTAAT ET, RAHAT ET"
Anemon Otel'de son zamanlarda yapılan nikah törenlerinin en kalabalık olanıydı. Salon doldu taştı. Her zaman olduğu gibi Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün kıydığı nikahın şahitleri çoktu. Bülent Arınç konuşmasında damat Ömer'e, "İtaat et, rahat et" dedi. Başkan Cengiz Ergün de gençlere mutluluklar diledi.
Hasan Geriter'in üzerinden böylece büyük bir yük kalktı. Güzel bir nikah töreni oldu. Ben de Ece ve Ömer'e ömür boyu mutluluklar dilerim.