Şimdiki çocuklar bir alem. Pazartesi günü gazetem Olay’a gitmeden bir Çapala Mehmet’in yanına uğradım. Siyasetle ilgili son dedikoduları aldım. Millet ittifakının Manisa adaylarının neler yaptığını öğrendim. Daha sonra oğlum Gökhan’ı aradım gazeteye bıraksın diye. Gökhan telefonu açtı; “Baba Ali Baba kağıt köftedeyim.

Ertuğrul okula gitmedi ona yemek yediriyorum” dedi. Ben de “ Sen bak işine ben gazeteye kendim giderim” dedim. Daha sonra Gökhan gazeteye torun Ertuğrul ile geldi. Öğlen torun Ertuğrul babaannesi Nermin Hanım, Fahriye teyzesi ve babası ile yemek yedikten sonra Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in eski Sümerbank’ın olduğu araziye yaptığı Şehzadeler Park’a gitmişler.

Meğerse torun Ertuğrul oranın hayranı olmuş. Hafta sonu dayısı ile gittiği Şehzadeler Park’a doyamamış. Pazartesi’de babasını tutturmuş ben oraya gideceğim diye. Tabi okulu da asmışlar. Oğlum Gökhan Şehzadeler Park’ı anlata anlata bitiremedi. Çocuklarımızın güvenle gideceği bir yer olmuş. Hele masal parkı çocukların sihirli dünyası gibi.

Bu güzel tesis için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ve ekibini kutlarım. Şehzadeler Park’ın yapımında ki projede payı olan Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüller ve Başkan Danışmanı Atilla Efendioğlu’nu da unutmamak lazım. Yaklaşık 18 Milyon liralık bir yatırım.

Manisa’mızın, belki de Ege Bölgesinin en önemli projelerinden bir tanesi. Şehzadeler Park alanında Manisa’da ki ve Türk İslam Dünyasında ki 32 adet önemli tarihi eserlerinin bulunduğu Minia Şehzadeler, 478. Yıllık bir gelenek olan Mesir ’in atılma anının canlandırıldığı Dioramik Mesir Müzesi ve çocuklarımızın keyifle gezebileceği çizgi film kahramanlarının bulunduğu Masal Park var. 

Yürüyüş yolları Şehzade Figürleri ile birçok temanın bir arada bulunduğu bir park.  Bu alan Manisa’mıza Kültür ve Sanatın merkezi olarak hizmet verecek. Manisa’ya örnek bir proje. Aileleri Şehzadeler Parkı görmelerini tavsiye ederim.