9 Eylül Cuma günü iki nikah törenine Nezih Varol ile birlikte gittim. Biri Gazeteciler Cemiyetimizin Yönetim Kurulu Üyesi Önder Aydın'ın, diğeri de işadamı Kamil Yüzgenkaya'nın oğlunun düğünleriydi. Önce Arena'nın yolunu tuttum, genç meslektaşımın mutlu gecesi için… Murat Erbil'in işlettiği düğün salonunda iki düğün vardı. İHA Manisa İl Temsilcisi Önder Aydın'ın düğünü yol kenarındaki bölümdeymiş, oraya geçtim, abisi Özcan Aydın karşıladı.
HERKES ORADAYDI
Erken gitmiştim, Murat Yalçın, Ali Filizkan, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Kenan Tokgöz, Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nden ayrılan Savaş Duman ve AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ile aynı masayı paylaştık. Selçuk Özdağ ile uzun uzun ülke meselelerini konuştuk.
MUTLULUKLARINI PAYLAŞTIM
Önder Aydın gönlünün prensesi Tuğba ile pistte göründü. Beraberce mutluluklarını paylaştım. Geceye ben ayrıldıktan sonra CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile CHP İl Başkanı Halil Tokul da katılmış.
Önder ve Tuğba çiftine mutluluklar dilerim.
YÜZGENKAYA AİLESİNİ TEBRİK ETTİM
Nezih Varol ile Saruhan Otel'e geçtim, nikah töreni bitmişti, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kıymış nikahı… Ayşe-Kamil Yüzgenkaya çiftinin oğlu Erol, Filiz-Ercan Yılmaz çiftinin kızı Aslı'ya gönlünü vermiş. Saruhan Otel bu düğün nedeniyle çok kalabalıktı. Herkes tebrik kuyruğuna girmişti, ben de Kamil'i tebrik ettim. Saruhan Otel'in Müdürü Cihan Dirik'in hazırladığı masaya Nezih Varol ile oturdum.
Bir gecede iki düğünün yorgunluğunu böylece üzerimden attım.