Hafta sonu Süper Lig’de heyecan doruktaydı. Fenerbahçe-Galatasaray, Başakşehir-Beşiktaş maçları zirvenin kaderini belirleyecekti. Ben hafta sonu sevgili dostum Metin Gökalp ve Kadıoğlu şirketler grubu ile Belarus’a gittiğim için derbiyi Metin Gökalp’ın tabletinden takip ettim. Fenerbahçe-Galatasaray maçına Bülent Yıldırım atandığında beri söylentiler başlamıştı. Bülent Yıldırım tecrübeli ve kendisine verilen görevleri iyi yapan hakemlerdendir. Derbide de kartlarını kullanmayarak oyunu sessiz sedasız bitirdi. Hakem olarak maçın önüne geçti. Fenerbahçe’nin penaltı kokan pozisyonları var. Medya bu konuyu işliyor. Aykut Kocaman haklı olarak serzenişte bulunuyor. Ama madalyonun öteki yüzüne bakacak olursak ilk yarı Fenerbahçe’nin oyundan atılacak isimler vardı. Mehmet Ekici gibi Josef gibi. İkinci yarı Valbuena atılabilirdi. Galatasaray’da Fernando atılırdı. Yani hakem kararları maçın kaderini değiştirdi diyebiliriz. Oyuna bakacak olursak. 20 seneye yaklaşan bir süredir Galatasaray Kadıköy’de kazanamıyor. Ama Cumartesi günü kimse kusura bakmasın ama Galatasaray galibiyeti kaçırdı. 75. Dakikadan sonra maçı 3-0 bile yapabilirdi Galatasaray ama olmadı. Kadıköy’de gelenek bozulmadı. Fenerbahçe yine Galatasaray’a galibiyet yüzü göstermedi ama şampiyonluk yolunda yara aldı. Aslan lider geldiği Kadıköy’den lider çıktı. Oğlum Gökhan’la maç sonu konuştuğumda ‘Bugün yenemediysek bir daha zor yeneriz’ dedi. Sonra ‘Galatasaray Başakşehir’i yenip Beşiktaş’la berabere kalsın şampiyon olur’ dedi. Bende ‘Beşiktaş ligin en iyi takımı’ cevabımı verdim. 
BAŞAKŞEHİR ZİRVEYİ BIRAKMIYOR 

Oğlum Gökhan’a Beşiktaş ligin en iyi takımı dedim demesine ama Başakşehir kritik maçta Beşiktaş’ı yenip zirve takibini sürdürdü. Beşiktaş şampiyonluk yolunda derin yara alırken ipler artık Galatasaray’ın elinde. Fatih Terim lige damga vuracak gibi yine. Hakikaten futbol şansı da yanındadır Fatih Terim’in. Gelecek haftalar nefesleri kesecek Süper Lig’de. 

HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK 

Ayağımdan yaşadığım problem nedeniyle dün otelden dışarı çıkamadım. Bu sebeple maçları izledim. Bazen söz dinlemek gerekiyor. Ayağımda ki sıkıntıyı önemsemedim. Bana telkinde bulunanları dinlemedim. Masaj yaptırarak ayağımdaki sorunu öteledim. Ama Menüsküs sıkıntım Belarus’ta başımı iyice ağrıttı. Sevgili dostum Metin Gökalp’ın yardımları ile adım atabildim. Bakalım bu hafta içi bir operasyon geçirecek gibiyim. Boşuna dememişler her şeyin başı sağlık diye.