Galatasaray büyükmüş. Hadi canım sizde. 

Galatasaray şampiyon olurmuş. Hadi canım sizde. 

Aslan kükrermiş. Hadi canım sizde. 

Geçin beyler geçin. 

Galatasaray bu oyunla şampiyon olamaz. Kendimizi kandırmayalım. Sarı-kırmızılı kravatla liderliğin keyfini bir hafta sürdürdünüz bana. 

Galatasaray yalancı bahar gibi. Oynadığı oyun saman alevi gibi. 

Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler. Doğru. Galatasaray’ın geçen hafta kazandığı maçın ikinci yarısındaki hali Kasımpaşa felaketinin habercisiydi. 

Bakın Fenerbahçe maçından ders alan Başakşehir Trabzon’da tek gol attı. 3 puanı almasını bildi. Kasımpaşa deplasmanında mükemmel golle öne geçen Galatasaray, bir Başakşehir olamadı. Devreyi bile galip bitiremedi. Penaltı pozisyonunda Gökhan’la ben de penaltı dedik. Hakem verdi. Sonra yavaş da oynatmada değilmiş gibi geldi. Ama Erman Toroğlu penaltının penaltı olduğunu gösterdi televizyonda. TRT’de ise Mustafa Çulcu da penaltı değil dedi. Hakem saniyede düdük çalıyor. Ne yapsın? İlk yarının uzatmalarında meydana geldi penaltı. Kardeşim sen büyük takım isen Galatasaray olarak golü atmışsın. Gol yememe tedbirini alacaksın. Kasımpaşa kontratağa hızlı çıkan takım. Böyle oynadığı her maçta görüldü. Tedbir almazsan böyle yenilirsin. Sonra bir haftalık lider olmak bile fazla. Öfkem büyük. Fatih hoca da bu maçı okuyamadı. Hemşerim Kemal hocaya helal olsun. Son üç maçını da kazandı. Tebrikler hocam.