Emek olmadan yemek olmuyor. Pazartesi gecesi tabletimden açtım Manisa WEB TV’yi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin İnternet üzerinden yayın yapan televizyon kanalı. Kuruluş aşamasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün basın danışmanı Cihad Taysi ile birlikte yoğun mesai harcamıştık. Ekibi kurduk. Şimdi maşallahı var WEB TV’nin. Yaptığı programlar ile Manisa gündemini belirliyor. Neyse dediğim gibi emek olmadan yemek olmuyor. 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan ve Teknik Direktör Levent Devrim, Spor Saati programına konuk oldu. Tabletimden açtım oturdum izledim. Programda soruları bizim Barış ile oğlum Gökhan sordu. Başkan Mevlüt Aktan sezon başı yönetim kurulu ile ne kadar emek harcadıklarını anlattı. Hakikaten sezon öncesi Olay Gazetesinde Başkan Mevlüt Aktan ve Teknik Direktör Levent Devrim’in saatlerce transfer üzerine konuştuklarına şahit olmuştum. Hatta odaya girip “Daha liglerin başlamasına çok var. Ne bu çalışma?” dediğimde Mevlüt Aktan; “Ertuğrul abi bu sene işi sıkı tutuyoruz. Hata yapma lüksümüz yok” demişti. Başkan Aktan programda ilk defa tatil yapamadan bir yaz mevsimi geçirdiğini söyledi. 

Teknik Direktör Levent Devrim ile birlikte transfer döneminde gece geç saatlere kadar izleme komitesinin rapor ettiği oyuncuları tek tek incelemişler. Basketbolda Orkun Şıktaşlı, voleybolda ise Tolga Tunç Çalışkan önderliğinde iyi bir ekip kurulmuş. İyi bir planlama yapılmış. Durum böyle olunca her dalda zirvede olan bir Manisa Büyükşehir Belediyespor var. Başkan Mevlüt Aktan başarı öyküsünü keyifle anlattı. Kolay değil bu kadar harcanan emeğin karşılık bulması insana haliyle keyif veriyor. Bende Başkan Mevlüt Aktan’ı keyifle izledim. Tüm doğrular bir araya gelince başarı da kaçınılmaz oluyor. 

BAŞARININ MİMARİ CENGİZ ERGÜN 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan elde edilen başarıları anlatırken doğruları net bir şekilde söyledi: “Kimse kendini kandırmasın. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısındaki en büyük pay Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e aittir. Başkanımız olmasa bu teker dönmez. Kimseyi kandırmaya gerek yok!” 

Hakikaten çok doğru söz! Başkan Cengiz Ergün’ün spora verdiği destek herkes tarafından biliniyor. Adeta bir sporcu ordusu var. Bu destek sayesinde de Manisa Büyükşehir Belediyespor başarılara yelken açıyor. 

İşler iyi gidiyor, yüzler gülüyor. Hem Cengiz Ergün hem de Mevlüt Aktan başarı odaklı insanlar. “Hedef her zaman zirve” diyorlar. İnşallah sezon sonu şampiyonluk hikâyelerinin anlatıldığı programları da izleriz. Tebrikler Manisa Büyükşehir Belediyespor.