Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, makamda oturmayı pek sevmeyen bir yönetici. Her zaman halkın içinde olan, halkla bir arada olan ve projeleri bizzat yerinde takip eden bir belediye başkanı olması, onu sevdiren özelliklerinden biri. 

Geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi günü de Başkan Ergün, Manisa merkezindeki devam eden projelerin teftişini yapmış yapımında sona gelinen Öğretmenevi Kavşağı, Tevfik Lav Spor Tesisleri ve Sümerpark projelerini inceleyen Başkan Ergün, çalışmaların hızlandırılması için de talimat vermiş. Cengiz Ergün’ü yıllardan beri tanıyan biri olarak onun ne kadar iş bitirici olduğunu iyi bilirim. “Çalışmaları hızlandırın” talimatı verdiyse, bu projelerin yakın zamanda tamamlanacağını iyi biliyorum. 

Manisa’da yaşanan değişimi hepimiz yakından görüyoruz. Bunda Cengiz Ergün’ün ve oluşturduğu ekibinin büyük rolü var. Bu nedenle hepsini tebrik etmek lazım. Başkan Ergün’ün projeleri yakından takip etmesi, Manisalılar için de bir avantaj. Çünkü bu projeler hepimizi yakından ilgilendiriyor, doğrudan ya da dolaylı olarak etkiliyor. Bu arada Eski Garaj Yeni Proje ile Manisa Prime projelerinin başlamış olması da beni ayrıca heyecanlandırıyor. 

Manisa Büyükşehir Belediyesinin projelerini hepimiz yakından takip ediyoruz. Başkanımız Cengiz Ergün’ün de yakından takip ediyor olması, Manisalıları memnun ediyor. Yeni dönemde Başkan Ergün’ü daha fazla sahada göreceğimizden eminiz. Kendisine başarılar diliyorum şimdiden. Yükselen ve tamamlanmak üzere olan projelerin de Manisa’mıza hayırlar getirmesi tek temennimiz.