Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçimlerini geride bıraktı. Seçimleri kazanan belediye başkanları arasında en çok dikkati çeken kişilerden biri Zeynep Çelik oldu. Kalkım beldesinin yeni belediye başkanı resmi olmayan sonuçlara göre bağımsız aday Zeynep Çelik seçildi. Peki, Zeynep Çelik kimdir? İşte detaylar...

Kalkım Beldesinin Belediye Başkanı Zeynep Çelik Kimdir?

31 Mart 2024 tarihinde Türkiye sandığa gitti ve yerel yönetimde söz sahibi olacak isimleri seçti. Yapılan seçimlerle il ve ilçe belediye başkanlarının yanı sıra beldelerde görev alacak başkanlar da seçildi.

Çanakkale’nin Kalkım beldesinde Zeynep Çelik bağımsız olarak seçimlere girdi. Başarılı şekilde yürüttüğü seçim çalışmalarının ardından 31 Mart günü belediye başkanı olarak seçildi. Peki, Zeynep Çelik kimdir, nerelidir, mesleği nedir? İşte ayrıntılar…

Zeynep Celik Kimdir 1

Zeynep Çelik Kaç Yaşında?

Türkiye’nin en genç belediye başkanı seçilen Zeynep Çelik yaşıyla dikkat çekiyor. Kalkım beldesinin yeni belediye başkanı olan Çelik, 22 yaşındadır.

WhatsApp’a yeni özellik geliyor! Sohbet balonları değişecek! WhatsApp’a yeni özellik geliyor! Sohbet balonları değişecek!

Zeynep Çelik Nereli?

Zeynep Çelik’in yaşından sonra şimdi de nereli olduğuna bakalım. Zeynep Çelik, Çanakkale doğumludur. Dolayısıyla doğduğu şehir olan Çanakkale’nin Kalkım beldesinden belediye başkanı adayı olmuştur.

Zeynep Çelik Mesleği

Kalkım beldesinin yeni belediye başkanı Zeynep Çelik’in mesleği merak edilen konular arasında yer alıyor. Zeynep Çelik’in hangi bölümden mezun olduğu bilinmiyor.

Zeynep Celik Kimdir 2

Zeynep Çelik Hangi Partiden Aday Oldu?

Zeynep Çelik’in belediye başkanlığı görevini üstlenmesinin ardından Zeynep Çelik hangi partiden aday sorusu cevabı araştırılan sorular arasında yer alıyor. Şimdi bu sorunun cevabına bakalım…

Zeynep Çelik herhangi bir siyasi partiyle çalışarak belediye başkanı adayı olmamıştır. Zeynep Çelik, Kalkım beldesinin bağımsız belediye başkanı adayı olarak seçimlere girmiş ve kazanmıştır.

Oy sayımının ardından Zeynep Çelik’in yaptığı açıklama şu şekildedir:

Hep birlikte çabalarımız ve dualarımız ile çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. Kalkım'a yakışır hizmeti getirmeyi, halkımıza değer vermeyi önümüzdeki 5 yılın her gününde kendime borç bilerek sizlere layık olacağım. Bu başarı hepimizin!

Zeynep Çelik Kimin Kızı?

22 yaşındaki belediye başkanı Zeynep Çelik’le ilgili araştırılan konulardan biri Zeynep Çelik’in kimin kızı olduğudur. Zeynep Çelik, Çanakkale’nin Yenice ilçesinde icraatlarıyla bilinen tanınmış iş insanı Mehmet Çelik’in kızıdır.

Mehmet Çelik Kimdir?

Zeynep Çelik’in belediye başkanı seçilmesinin ardından Mehmet Çelik kimdir sorusunun cevabı internette araştırılıyor. Zeynep Çelik’in babası olan Mehmet Çelik, Çanakkale’nin Yenice ilçesinde tanınan iş insanlarındandır.

 

 

Muhabir: Özkan Çelik