Bir vatandaş, yolda bulduğu cüzdanı kaybolan sahibine teslim etmek için karakola götürdü. Ancak cüzdan sahibinin, parasının eksik olduğunu iddia ederek vatandaşı suçlaması şaşkınlık yarattı.

İsmi açıklanmayan vatandaş, yolda bulduğu cüzdanı alarak en yakın karakola teslim etmek üzere harekete geçti. Karakola vardığında, cüzdanın gerçek sahibinin de orada olduğu görüldü. Cüzdan sahibine cüzdanı teslim eden vatandaş, durumu şöyle anlattı:

Hafif ticari araç refüje çarptı: 1 ölü, 4 yaralı
Hafif ticari araç refüje çarptı: 1 ölü, 4 yaralı
İçeriği Görüntüle

“Karakola gittim, cüzdanı kaybolan şahıs da oradaydı. Cüzdanını verdim, içine baktı. Beni göstererek, ‘Benim param eksik, bu şahıstan şikayetçiyim’ dedi. Ben parasının tek kuruşuna bile dokunmadım.”

Yaşanan olay, hem vatandaşlar arasında güven ve dürüstlük konularını gündeme getirirken, polis ekipleri de iddiaları araştırmak üzere inceleme başlattı. Vatandaş, bulduğu cüzdanı teslim ederek doğru davranış sergilediğini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi