İş Görüşmesinde Ne Giyilir? Yaz ve Kış Aylarında İş Görüşmelerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler İş Görüşmesinde Ne Giyilir? Yaz ve Kış Aylarında İş Görüşmelerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yemekteyiz programına katılan 2021 MasterChef yarışmacısı Fikret Tuğ, misafirlerine ana yemek olarak ballı hardallı kurbağa bacağı çorbası yapınca bir diğer yarışmacı Sema, fenalık geçirdi.

2021 yılında MasterChef isimli fenomen yarışmada yarışan Fikret, Zuhal Topal'ın sunumuyla TV8'de ekrana gelen Yemekteyiz'e katıldı.

Fikret, yarışmacılara yarışma tarihinde bir ilk yaparak ballı hardallı kurbağa bacağı sundu.

İLK KEZ DENENDİ

Haftanın dördüncü gününde 75 bin TL'lik büyük ödülü kazanmak için kıyasıya yarışan Fikret Tuğ, "Öyle bir yemek yapacağım ki herkes parmaklarını yiyecek. Ya da önündeki yemeğe dokunamayacak" dedi ve kurbağa bacağı çorbası yaptı.

Fikret'in ana yemeğinin kurbağa bacağı olduğunu öğrenen bir diğer yarışmacı Sema, tadına bakmak istemediğini, çekimden ayrılmak istediğini söyledi.

yemekteyiz-de-tarihinde-bir-ilk-yar-cqgh_11zon

Zuhal Topal, böyle bir yemeğin yarışma tarihinde bir ilk olduğunun altını çizdi.

"YA 2 PUAN FAZLA VERECEKSİN YA DA TADINA BAKACAKSIN"

Sema'nın yemeği yemeyeceğini söylemesi üzerine Zuhal Topal, "Format gereği her yemeğin tadına bakmak zorundasın ama kendini iyi hissetmediğin için seni zorlamayacağım. Fikret'in de hakkını yediremeyeceğim için ya ana yemek olduğu için 2 puan fazla vereceksin ya da tadına bakarak puanlama yapacaksın" dedi.

Editör: Diyar Aslan