Son günlerde Star Tv’nin yeni dizisi Yan Oda sosyal medyanın gündeminde. Birbirinden başarılı oyuncu kadrosu da araştırılıyor.

Yayınlanan tanıtım ardından merak konusu olan Yan Oda Şelale kimdir sorusunu yanıtladık. Derya Pınar Ak hakkında merak edilenlere gelin birlikte bakalım…

Derya Pinar Ak Kimdir 5

Yan Oda Şelale Kimdir?

Yan Oda Şelale, ebeveyninin gerçekleştirdiği beklenmeyen evlilikten etkilenen bir genç kız olarak karşımıza çıkıyor. Yan Oda’da Şelale karakterine Derya Pınar Ak hayat veriyor.

Yan Oda Konusu Nedir?

Onur Güvenatam'ın yapımcılığını üstlendiği "Yan Oda" dizisi, popüler bir program sunucusu olan Sevgi Ersoy'un (Şevval Sam), ve Fikret Alabey'le (Caner Cindoruk) bir araya gelmesini konu ediniyor. 

Yan Oda dizi konusuna göre Sevgi ve Fikret ikilisinin beklenmedik birlikteliği herkesi şaşırtır. Bu evlilik iki zıt aile arasında büyük çatışmalara neden olur. Farklı dünyalardan gelen bu ailelerin aynı evde yaşamaya başlamasıyla sorunlar ortaya çıkar. Özellikle de evliliğe karşı çıkan annelerin tepkisiyle, tüm aile fertlerinin hayatı kökten değişir.

Bu evlilikten en çok etkilenenler, birbirlerinin yan odalarında yaşamak zorunda kalan çocukları Taylan (Onur Seyit Yaran) ve Şelale (Derya Pınar Ak) olur.

Öneri içerik: Yan Oda Dizi Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosu Kim? Ne Zaman Yayınlanacak?

Derya Pinar Ak Kimdir 4

Derya Pınar Ak Kimdir?

Genç ve yetenekli oyuncu Derya Pınar Ak İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1.62 metre boyundaki Derya Pınar Ak 46 kilodur.

Lise mezunu oyuncu şu anda Icon Talent oyunculuk ajansıyla çalışmaktadır. Seyahat etmeyi ve denizi keşfetmeyi seven Ak, aynı zamanda aktif bir tiyatro tutkunudur.

Derya Pınar Ak Kaç Yaşında?

İlgi çekici bir hikayeyi anlatan 'Yan Oda' dizisinde Şelale karakterini canlandıran Derya Pınar Ak, 7 Ağustos 2003 doğumludur. Oyunculuk kariyerinde genç yaşına rağmen önemli bir yer edinmiştir. 

Derya Pınar Ak, yani Yan Oda Şelale’nin yaşı güncel olarak 20’dir.  

Derya Pinar Ak

Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç? Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç?

Derya Pınar Ak Nereli?

Yan Oda'nın dikkat çeken oyuncusu Derya Pınar Ak, İstanbul'un renkli ve kültürel zenginlikleriyle dolu atmosferinde doğmuştur. Çekimlerine başlanan 'Yan Oda' dizisindeki performansıyla izleyiciyle buluşmayı bekleyen Derya Pınar Ak, kariyerinde Türkiye'nin dört bir yanından izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. 

Derya Pınar Ak Dizi ve Filmleri

Derya Pınar Ak genç yaşına rağmen dikkat çeken performanslarıyla tanınıyor. Derya Pınar Ak, oyunculuk kariyerinde çeşitli dizilerde yer almıştır. 

Derya Pınar Ak hangi dizilerde oynadı sorusunun yanıtı aşağıdaki gibidir:

  • Yan Oda (Şelale) - 2024
  • Prens (Hasharia) - 2023
  • Adım Farah (Gönül Koşaner) - 2018
  • Sevmek Zamanı (Çiğdem) - 2022
  • Uzak Şehrin Masalı (Elif) - 2021
  • Hükümsüz (İnci Sefer) - 2021
  • Annemizi Saklarken (Ela Güven) - 2022

Derya Pınar Ak 2018 yılında "Cadı Üçlemesi" adlı projede oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Derya Pınar Ak hangi filmlerde oynadı sorusunun yanıtı ise şu şekildedir:

  • 3391 Kilometre (İzmir) - 2023
  • Kar ve Ayı (İmre) - 2022

Deniz Pınar Ak sigara reklam filmiyle de gündem olmuştur. Oyuncu, sigaraya hayır mesajını destekleyen reklamda rol alarak sağlık ve bilinçli yaşam için toplumsal duyarlılığı artırmaya desteğini belirtmiştir.

Derya Pinar Ak Kimdir 3

Derya Pınar Ak Çilleri Gerçek mi? 

Güzel oyuncu Derya Pınar Ak'ın çilleri gerçektir. Oyuncunun doğal çilleri hakkında ayırt edici özelliklerin başında gelir. 

Derya Pınar Ak’ın  estetikleri de merak edilse de oyuncuda herhangi bir estetik operasyon bulunmadığı bilinmektedir.

Derya Pınar Ak Sevgilisi Kimdir?

Genç ve başarılı oyuncu Derya Pınar Ak’ın aşk hayatı da oldukça merak ediliyor. Günümüzde birçok projede rol alan oyuncunun gerçek hayatta sevgilisi yoktur.

Muhabir: Özkan Çelik