Ahmet ÜNSAL/Manisa

Üç ay boyunca koro şefi Şebnem Coşkun nezaretinde konsere hazırlanan koro ve 10 kişilik müzisyen ekibinin katkı sağladığı “Şarkılar Bizi Söyler, Biz de Şarkı Söyleriz” konserinde icra edilen birbirinden güzel şarkılarla coşan izleyenler iki saat boyunca unutamayacakları bir gece yaşadı.

 

22 ŞARKI İLE DİNLEYENLERİ MAZİYE GÖTÜRDÜLER 

Türk Sanat Müziği korosu iki bölümden oluşan konserinde, “Gizli aşk bu, Açılan bir gül gibi, Bir kızıl goncaya benzer dudağın, Elbet bir gün buluşacağız, İnleyen nağmeler, Aşkın kanunu, Gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin, Fikrimin ince gülü, Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim?” gibi nostalji kokan şarkılarıyla konsere gelenleri yıllar öncesine götürdü.

 

SAHNEDE KORO VE SAZ EKİBİNİ BÜTÜNLEŞTİREN ŞEF COŞKUN AYAKTA ALKIŞLANDI

Kemanda Mehmet Düzağar, Bilal Çiçek, kanunda Salih Tanrıverdi, klarnette Alaettin Göz Etlik, ud Umut Kemal Erbek, ritim saz Turan Mamay, Ahmet Tuncel ve Tuğba Türkaslan’dan oluşan ekibi koro ile bütünleştiren Şef Şebnem Coşkun’un yönetimiyle muhteşem bir nostalji kokan Türk Sanat müziği konseri çıktı.

  

MANİSALILAR SALONA SIĞMADI

Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz ve ekibinin günler öncesinde duyurduğu Türk sanat Müziği konserini izlemek için etkinliğe akın eden Manisalılar 1500 kişilik salonda güçlükle yer bulabildi. Yer bulamayanlar ise salonun orta bölümlerdeki koridorlara oturarak konserin keyfini yaşadı. Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları,İ lçe şube müdürlerinin eşleriyle izlediği Türk Sanat Müziği ziyafetinin ilerleyen aylarda da tekrarlanacağı belirtildi…

Editör: Onur Yılmaz