Survivor 2023 kadrosunda yer alan Kardelen Kalender’in kim olduğu araştırılıyor. Dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor’a veda eden Kardelen Kalender’in kim olduğu, instagram paylaşımları, yarışmaya geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyor. İşte Kardelen Kalender ile ilgili bilmeniz gerekenler…

Survivor Kardelen Kalender kimdir?

Nişantaşı Üniversitesi'nden Fitness Uzmanlık bölümünden mezun olan Kardelen, fitness ve pilates alanında uzmanlaşarak antrenörlük yapıyor. Survivor Kardelen İstanbul'da yaşıyor. Sosyal medyasında sağlıklı yaşam paylaşımları yapan Survivor Kardelen fit görünümüyle ve fiziğiyle dikkat çekiyor.

Survivor Kardelen Yarışmaya Dönecek Mi?

Survivor 2023 yarışmasına Kardelen sakatlığı sebebiyle devam edememişti. Kardelen Kalender’in yarışmaya dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. Kardelen Kalender’in Survivor’a dönüp dönmeyeceği ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Survivor Kalender Instagram Adresi ve Paylaşımları

Kardelen Kalender'in Instagram hesabı üzerinden paylaştığı sağlıklı yaşam ve spor içerikleri, takipçilerine ilham veriyor. Survivor hayranları, Kardelen Kalender'in sağlık durumu ve Survivor'a dönüş kararıyla ilgili gelişmeleri merakla bekliyor. Survivor Kardelen’in instagram hesabı için tıklayınız.

Kaynak: Özkan Çelik