Gelen bir son dakika bilgisine göre İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD'ın verilerine göre deprem 5.1 büyüklüğünde ve 8.98 km derinlikte meydana geldi. Hemen ardından ise 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. 

İstanbul'da beklenen büyük depremin korkusu sürerken, son verilere göre Marmara Denizi'nde AFAD tarafından kaydedilen 5.1 büyüklüğündeki deprem, şehirde endişe yarattı. Deprem, uzmanların uzun süredir üzerinde durduğu Marmara Bölgesi'ndeki deprem riskini bir kez daha gündeme getiriyor.

İstanbul, Deprem Korkusuyla Sarsıldı!

Marmara Denizi'nde gerçekleşen 5.1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da yaşayanları deprem gerçeğiyle bir kez daha yüzleştirdi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, deprem saat 10:42'de Marmara Denizi'nde meydana geldi.

Türkiye'de şaşırtan görüntü! Ambulansa fermuar sistemi ile yol verdiler Türkiye'de şaşırtan görüntü! Ambulansa fermuar sistemi ile yol verdiler

İstanbul Halkı Tedirgin: Deprem Hazırlıkları Arttırılmalı!

İstanbul'da yaşayanlar, beklenen büyük depremin korkusuyla birlikte, bireysel ve toplumsal olarak deprem hazırlıklarını artırmaya yönelik adımlar atmaya çağrılıyor. İlgili kurumlar ve sivil toplum örgütleri, deprem sonrasında alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirme çalışmalarına hız verirken, İstanbul halkı da bu konuda duyarlılık göstermeye devam ediyor.

Kaynak: Manisa Kulis Haber