Manisa Büyükşehir Belediye’sinin ilçede gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçeye giden Başkan Cengiz Ergün, Muzaffer Tezcan Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını da başlattı.

Başkan Ergün’e MHP Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak, Nadir Sarı ve Öztürk Demir, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP İlçe Başkanı Adem Yıldırım, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur Aydın ile Daire Başkanları eşlik etti.

Duaların edilmesi ve kurban kesimiyle başlayan Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın asfalt çalışması kapsamında 17 bin metrekarelik alanda 4 bin ton tmt ve 4 bin ton sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirilecek. Asfalt çalışmalarının ardından ise Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince aydınlatma direkleri montajı ve orta refüj düzenlemesi yapılacak. Çalışmanın Soma’ya hayırlı olmasını temenni eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Allah kazasız belasız kullanılmasını nasip etsin. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Muzaffer Tezcan Caddesi yepyeni bir görünüme kavuşacak” ifadelerini kullandı.  

Özkan ÇELİK

Editör: Nuray Bozkurt